Toysdaily 玩具日報

樓主: Toruk_Makto

[分享討論] HT New Goblin SAD位注意!!!

唉我果隻 條拉鍊 飛左出黎:help:
好似好多 sad 貨喎 .... 死, 仲未有得拎
唉我果隻 條拉鍊 飛左出黎
lingchung 發表於 22-8-2011 05:13 PM

溫馨提示:各位大大記得留意下條拉鍊~~
有的换就好啦:71:
唉我果隻 條拉鍊 飛左出黎
lingchung 發表於 22-8-2011 05:13 PM

我同你一樣,我諗住拉高d條拉鏈,一拉成粒跌左落地,要我搵餐死,跟住點整都整唔返入去,又要拎出去搞.......有無人知條拉鏈拉到最高果陣正常有無野頂住??
我見隻隻都無得頂…小心小心
我同你一樣,我諗住拉高d條拉鏈,一拉成粒跌左落地,要我搵餐死,跟住點整都整唔返入去,又要拎出去搞...... ...
emilykls 發表於 22-8-2011 11:48 PM

係囉~換又又要受佢地黑面:cool:
係囉~換又又要受佢地黑面
lingchung 發表於 23-8-2011 07:15 PM

今日去左換了,不過最後返到屋企先發覺條拉鏈一高一低........算吧,自己又唔係做驗屍依行,唯有下次小心d啦,最容易出問題的原來就係條鏈
今日去左換了,不過最後返到屋企先發覺條拉鏈一高一低........算吧,自己又唔係做驗屍依行,唯有下次小心d ...
emilykls 發表於 23-8-2011 07:37 PM

換係成個boby 定 only 衫????
不過下次都係唔好整佢了~:74:
我打死都唔整條拉鏈!(亦無必要整吖):45:
HT 近排D拉鏈真係好差,Jill 已經係咁,而家D隻又係咁

玩上手真係唔敢大力拉:53:
一趕出貨就攪成咁
回復 20# emilykls
It has no stopper and I simply took it out and applied some AA glue to fix it, and the effect is excellent, but when readers follow, need to be careful to apply the AA glue.
成隻野黑色都幾型

最緊要個頭彫無事
有得sad好過冇得sad
等取中....