Toysdaily 玩具日報

查看: 6382|回復: 26

[個人收藏] 最近美玩小入:Marvel + Transformers + McFarlane Halo Reach (11樓加少少相)

Hi, 好耐無出post, 又到時間分享一下,望各位大大多多指教。:64:

小弟以前都係玩日玩居多,不過宜家美元兌日圓越來越唔值,所以開始轉玩美玩。:70:

除左小部份Halo玩具外,絕大多數玩具都係最近特價或跳樓價既時候買入既。:71:

廢話少講,去相......

首先係Transformers,比起movie版,我本人更喜歡G1版既外型,那個Grappel就更加愛不惜手。:love:

之後就到Marvel Universe,小弟絕對係Marvel既新手,但上星期某商店推出買一送一既優惠,再加上有新wave上架,就不妨買幾個玩下。:shy:

最後就係我最愛既Halo.........之牆:(

因為聽日就開學,所以開箱照遲d先送上。

謝謝各位。
樓主唔係住香港?香港d mu好貴,香港從不買一送一      =.=
回復 2# benedict

係呀,小弟住係美國
回復  benedict

係呀,小弟住係美國
twgss4b14c 發表於 21-8-2011 03:59 PM

你就好,d mu又多又平,香港要搵都搵到死死下。
見到隻cable...好想要...香港好似都唔平...
仲有想知隻dr.doom正唔正
我幾有興趣@@
your marvel stuffs are great! There are not many of them in stock in HK....
回復 1# twgss4b14c

公喜入到好物,不過你真是很久無出post呢......
勁wor, 搵到elite general, 外國都唔易搵, 很想要 :73:
嘩∼∼∼款款堅正!
樓主真有福, 能於美國入到又平又正的mu!
見到隻cable...好想要...香港好似都唔平...
仲有想知隻dr.doom正唔正
我幾有興趣@@
KGarnett 發表於 21-8-2011 04:39 PM

呢邊都好搶手,我買果陣有五六盒cable,尋日去睇成個新wave已經賣清光。

今日特別先開隻Dr Doom同Cable:

your marvel stuffs are great! There are not many of them in stock in HK....
天涯孤客 發表於 21-8-2011 07:03 PM

You are welcome. It is also hard to find cheap japanese toys in US, especially candy toys. I know how frustrating it is.
回復  twgss4b14c

公喜入到好物,不過你真是很久無出post呢......
mkyfk 發表於 21-8-2011 07:13 PM

係呀,耐到我都唔記得對上一次係幾時出了 :26:
勁wor, 搵到elite general, 外國都唔易搵, 很想要
Assassin 發表於 21-8-2011 07:33 PM

其實我都由月頭搵到宜家,都係前日先入手,據講今次一箱只有一隻general,可想而知真係幾咁罕有
下次搵到留一隻俾你,有無興趣? :58:
嘩∼∼∼款款堅正!
mr.elljay 發表於 21-8-2011 11:59 PM

謝謝捧場。

比起你的收藏,我呢d都只不過係九牛一毛 :(