Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: vanhelsing

[玩具報告] Medicom 12" RAH WF 2011年限定 JoJo奇妙之冒險 VI 空條承太郎

回復  vanhelsing

幸好jojo系列已近尾聲,part5出多兩三隻應該完啦如果成小隊出都OK嘅,part6出埋w ...
diodio18 發表於 18-8-2011 06:24 PM

其實出天氣報告真有點意外,我反而想出返第三部D人物,好似祖瑟夫,花京院等等!
反而我果時隻露伴乃左野,左面耳環冇滲線
doggedyin 發表於 18-8-2011 08:26 AM

小小野實有架啦!
依隻真係極品 佢條蛇皮紋皮褲 加埋對蛇皮紋皮鞋 真係好很正!!! :$
回復 32# vanhelsing

師兄o向隔離台,有個post叫"我的空條承太郎"p.4內,可能令你驚喜.
回復 35# diodio18

Yes, very good
回復 35# diodio18

我睇過,個位師兄實在太勁啦!:71:
回復 34# sk9091

條蛇皮褲係同鞋面連成一體,現實世界有無咁著法呢??
回復 37# vanhelsing
我知果位師兄重有整祖瑟夫同花京院,不過冇post出黎.我又應承咗佢唔公開d圖,希望遲d佢會同大家分享啦!
限定..................:42: :31: :56: :unhappy: :help:
回復  vanhelsing
我知果位師兄重有整祖瑟夫同花京院,不過冇post出黎.我又應承咗佢唔公開d圖,希望遲 ...
diodio18 發表於 19-8-2011 12:21 AM

啱既,始終都係低調D好!
限定..................
nelngan 發表於 19-8-2011 02:42 PM

限定令人又愛又恨!:56: