Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 親手整爛隻 mark iv secret project..

咁換件要求真係咪聽過。
有無人試過同SS換件都係咁,會唔會有問題呀?
純粹覺得奇怪。:?
heart breaking experiences...
Alton 發表於 9-8-2011 09:09 PM

hahahahahah~~:34:
but you can have the new one.
Sideshow不嬲都係咁, 只要件貨寄到但發現有問題, 幾貴嘅雕像都叫你粉碎佢, 再send圖俾佢, 佢確認後好快就會寄番件新貨俾你.
放心粉碎佢啦...我怕你一陣整d唔整d, sideshow唔理你...
(怕的話search下d外國網, 大把例子)
回復 27# Alton

同SS就未試過,類似情況就有過~
另外,因為我好鍾意改造玩具,又有做首辦代工
所以對於點樣整爛,點樣情況係睇落大件事,實際易修復有少少心得咁姐~

總之記住,揀最大最平直o既面落手~
然後成堆野咁堆起,打爆o個幾件放面
係日頭室內唔專登打燈影又唔閃光燈影
咁樣就會比較多雜訊,整多張zoom近主要影打爆o個幾件
一般情況過都接受架啦
Sideshow不嬲都係咁, 只要件貨寄到但發現有問題, 幾貴嘅雕像都叫你粉碎佢, 再send圖俾佢, 佢確認後好 ...
NAVIgator 發表於 9-8-2011 10:02 PM

咁如果我攞咗第二隻掰有問題,再攞返第一隻既碎片,唔知得唔得呢:p
整爛佢, 之後搵高手修復,咁就有兩隻玩啦 :)
頭像被屏蔽
這個規定真奇怪~如果你整得唔夠爛佢唔換,爛得滯又話唔換!到時點算?
我想問樓主你用咩方法落order的??
如果係我,我都落唔到手!
但ss咁多貨?ht整都要兩個月!
究竟邉個先係莊,邊個先係閒!
ss話換就換,ht就....
我想問樓主你用咩方法落order的??
lkaichun 發表於 9-8-2011 11:34 PM

I live in Australia not HK, so they accepted me
如果係我,我都落唔到手!
但ss咁多貨?ht整都要兩個月!
究竟邉個先係莊,邊個先係閒!
ss話換就 ...
BigOil 發表於 9-8-2011 11:35 PM

I have the same question, too! they didnt mention in the email..
just say gonna ship a new one to me..
這個規定真奇怪~如果你整得唔夠爛佢唔換,爛得滯又話唔換!到時點算?
anson@yeung 發表於 9-8-2011 11:26 PM

Hai lor! later i send them pic, and not damage enough..
and say i try to lie to them.. wont give me a new one then i will :56:
整爛佢, 之後搵高手修復,咁就有兩隻玩啦
redbean 發表於 9-8-2011 10:36 PM

They want me to use hammer... means expecting really damage!
unless i hit it so PRO.. or else.. dont think can fix it..
咁如果我攞咗第二隻掰有問題,再攞返第一隻既碎片,唔知得唔得呢
timothy276217 發表於 9-8-2011 10:21 PM

I will tell u know, ok?! hahah!