Toysdaily 玩具日報

[詢問] 變形金剛3,女主角之謎

我知道換左人拍,但我想問下第3集個女主角角色係咪第1,2集既角色黎?

點解佢同男主角既相識  同埋對bee既接受程度好似有d唔同咁
第三集既女主角係男主角在第二集之後認識既,

經歷過兩次狂派侵略之後,美國政府頒獎給男主角,

男主角就在呢個時候認識左在白宮內工作既第三集女主角
-.-搞錯呀   頭一兩集仲愛得好轟烈.....乜野一生一世   e加又同第2個女仔講
no, the sad thing is mega fox is waaaaaaaaaaaaaay hotter!
-.-搞錯呀   頭一兩集仲愛得好轟烈.....乜野一生一世   e加又同第2個女仔講
空 發表於 9-8-2011 01:59 PM

咁係因為上代女主角唔肯拍先要換人…非戰之罪…
咁係因為上代女主角唔肯拍先要換人…非戰之罪…
K動戰士渣古 發表於 9-8-2011 05:40 PM

同導演不和........
:59:但係連角色都轉埋
但係連角色都轉埋
空 發表於 9-8-2011 07:20 PM

咁條女係串係唔拍...咁可以點...
唔通因為佢唔演就唔開拍第3部??
咁條女係串係唔拍...咁可以點...
唔通因為佢唔演就唔開拍第3部??
聖鬥士JACK 發表於 9-8-2011 09:32 PM

no
我指  點解唔搵第3集條女黎做番第1,2集既角色   而要做一個新既角色出黎
其實呢佢講到 MEGABOX 同生共死都可以離棄佢
咁今次金髮妹都只係一樣 je...
所以米高悲仲擺咁多時間寫佢兩條友o的感情真係多舊魚啦...