Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] (多圖注意!)宇宙大帝劇場-已追加外傳續篇

花開 本野,搞到我有D想買:55:
合體搞gag。
MUGI系同 聖誕唯 同一系列吧~:71:

其實 抱起黏土人都唔錯~~幾Mach窩又~

令我諗起《白兔糖》…

天威勇士 發表於 5-8-2011 04:23 AM

笑o左:x:x:x:x:x
Good job man! Support:71:
我每次結合都唔係記顏色,而係靠記”天線外露嘅就係右腳”!
又,三隻小伙好可愛!
WalkerMachine 發表於 5-8-2011 12:41 PM

呢個IDEA我都係突然諗出黎,因為成日見到D問題專問一D睇落好簡單但好多時都唔肯定既問題,尤其係左右鴛鴦色既唔係好留意,一問你其中一邊係咩色好多時都答唔出的....
所以我而家仲未記到六神D手腳顏色同機械人既分佈的........:cool:
令我諗起《白兔糖》…
太陽之牙 發表於 5-8-2011 04:17 PM

如有雷同實屬巧合:DD
(唔係,認真的,我完全只係靠自己諗出來,冇參考過任何野的,唔似高鐵俠咁D分鏡.......:72:)
無得彈
我想知你沖左幾耐涼先影到咁多張相
仲有你真係買左d珠等報告
alan121 發表於 5-8-2011 11:49 AM

我就係知道自己一定唔可以以最佳狀態影,所以搞好晒先沖,成身汗忍左好耐......:54::60:
不過好彩呢隻野唔似隻穴馬只是變形已經好麻煩,呢隻野合體同分體都好易(你見空雷王咁易走佬就知吧.....:he:.)

個樽應該又一大製作,一係唔整,一整我要整隻一定要貼堂既作品,所以仲收集緊材料,仲未找岩D海洋素材,尤其最想要海星同珊瑚礁,暫未找到哪扭蛋有......:36:
正啊喂!
好有toystory feel:71:
睇到大帝救到早苗時
仲以為佢會帶早苗爬窗走人:34:
TOY STORY 特集 - 宇宙大帝篇:58:
正啊喂!
好有toystory feel
睇到大帝救到早苗時
仲以為佢會帶早苗爬窗走人
機體 發表於 7-8-2011 12:21 PM

好坦白的說,我未睇過TOYSTORY的,一集都冇,都唔知會講咁上下野的......:cool:
Creative, funny with heart... Support:71:
好鬼死好笑:66::66:
:help:頂…
同小弟個post一樣…
遲左睇…已經爆acc,要下個月先睇得…

好!我記住先~:77:
(見到d回覆…好正咁呀!期待~)
頂…
同小弟個post一樣…
遲左睇…已經爆acc,要下個月先睇得…

好!我記住先~
(見到d回覆 ...
原罪 發表於 25-9-2011 03:49 AM

恭喜你,你終於找到俾人扔左落"十百"層地獄(冇打錯,唔只十八層啦呢度....:36:)既我
我整咁有心機又有何用?一地一隻頹鴨都可以有咁多人睇仲咁多人回覆,原因都係因為所在既位置......咁既頹鴨都可以長期留響主頁出面做頭條,我地呢D咁用心既就一句唔該踢你走,所以我真係唔會再整劇場......(人地林明美FIGURE為某POST既主角,後面放隻MACROSS咁就可以留響主板,我呢個大帝做主角,囡囡做配角就要扔入黎..........好想知點解......)
恭喜你,你終於找到俾人扔左落"十百"層地獄(冇打錯,唔只十八層啦呢度....)既我
我整咁有心機又有何用 ...
天威勇士 發表於 25-9-2011 02:19 PM

:42:(拍肩~)
蒜dog 1234567890罷啦~