Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SIC 極魂 情報+分享討論區

SPEED UP FAIZ @ MACAU !!??
S20081997 發表於 4-8-2011 10:46 PM

SPEEDUP 快得滯過左大海!! :66: :66:
我對姨媽神無乜愛架咋,不過對架 Denliner 有興趣~
fktuen 發表於 5-8-2011 10:13 AM

架denliner太阻地方, 小弟一買番嚟就即刻放咗, 反而個買家仲話佢已經係買第二盒, 想整長個車箱喎!
架denliner太阻地方, 小弟一買番嚟就即刻放咗, 反而個買家仲話佢已經係買第二盒, 想整長個 ...
半田健人_555 發表於 5-8-2011 10:17 AM

乜....連得埋咩...:44:
咁我咪又要入多卡.....:(
乜....連得埋咩...
咁我咪又要入多卡.....
fktuen 發表於 5-8-2011 10:21 AM

唔知呢? 總有玩家有發明家思維嘅!
不過果 SET 好多野玩架~ 就當係限定極魂 $200 一隻計,一SET 三隻都 $600, 連埋成卡 Denliner 先一千 ...
fktuen 發表於 5-8-2011 10:05 AM

唉....本來都想儲哂佢...不過就係差呢SET...
本身買極魂就是鐘意佢細隻.....依家咁大個車卡...冇計..唯有放棄啦
唉....本來都想儲哂佢...不過就係差呢SET...
本身買極魂就是鐘意佢細隻.....依家咁大個車卡...冇計..唯 ...
BUYIU...耀 發表於 5-8-2011 10:36 AM

本身小弟都想儲晒, 不過最終都放棄咗牙狼嘅大河ver同埋翼人限定!
Wing0boy兄住 Macau?
fktuen 發表於 5-8-2011 10:16 AM

只是去旅行.......外影用SIC 極魂一流:71:
SPEED UP FAIZ @ MACAU !!??
S20081997 發表於 4-8-2011 10:46 PM

Yes!..........:he:
本身小弟都想儲晒, 不過最終都放棄咗牙狼嘅大河ver同埋翼人限定!
半田健人_555 發表於 5-8-2011 10:43 AM

所以算了,玩得開心就好

話時話,你地估隻trinity agito今日有未呀啦?
小弟都嚟分享吓, 因為每盒買番嚟都只係即刻拆盒玩, 未有時間真正去執好佢哋, 所以 ...
半田健人_555 發表於 5-8-2011 12:16 AM

請問格連後面那隻出了嗎?﹗不是未出的嗎?還是限定的東東?
紅色響鬼呀, 正!!  唔知極幾時先會出返響鬼同認騎的最終型態呢, 之前的劍, FIAZ都有終型態
頭像被屏蔽
回復  多其

應該是自己改造的...你看肩膀是不一樣的
mosin1983 發表於 5-8-2011 12:15 PM

原來如此…重以為出左而我唔知道添…
請問格連後面那隻出了嗎?﹗不是未出的嗎?還是限定的東東?
多其 發表於 5-8-2011 11:14 AM

嗰個係小弟之前第一次自改嘅KAXIA, 咁bandai自己出番梗係正好多啦, 見笑見笑!

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 7%EF%B3y&page=1
回復  多其

應該是自己改造的...你看肩膀是不一樣的
mosin1983 發表於 5-8-2011 12:15 PM

大大好嘢! 遠睇咵啦啦, 近睇多撻疤!