Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SIC 極魂 情報+分享討論區

可是極魂的相也是亂影的呢....比較滿意也就那張BL王了.....
deaiglex 發表於 4-8-2011 09:03 PM

I love your 亂影
lets go !!:71:
我都好鐘意佢地三隻.....不過對DENLINER冇愛...
BUYIU...耀 發表於 4-8-2011 09:18 PM

呀....本來也不想入姨媽神的...可是見那毛毛不用70就入了啦.......
I love your 亂影
lets go !!
S20081997 發表於 4-8-2011 09:25 PM

deaiglex 發表於 4-8-2011 09:34 PM

very good
but may be I am old la , I feel :30::DD:DD
very good
but may be I am old la , I feel
S20081997 發表於 4-8-2011 09:58 PM
反正只是某次影開甚麼才順便影他們啦~
十卜...............S兄
wing0boy 發表於 4-8-2011 10:30 PM
:QSPEED UP FAIZ @ MACAU !!??
小弟都嚟分享吓, 因為每盒買番嚟都只係即刻拆盒玩, 未有時間真正去執好佢哋, 所以比較亂, 見笑!

小弟都嚟分享吓, 因為每盒買番嚟都只係即刻拆盒玩, 未有時間真正去執好佢哋, 所以 ...
半田健人_555 發表於 5-8-2011 12:16 AM

感覺也是啦~而且也真的很易爛...所以有時想把玩時也不太敢那樣做....
明知故問,想丙呀!!
Godzima 發表於 4-8-2011 04:34 PM

hahaa~! 快D拎出黎玩啦~ :p
負電王~ bad boy $18x before
U can find find
I waiting for IXA , KIVA king n dark Kiva  ...
S20081997 發表於 4-8-2011 05:08 PM

I'm waiting for Saga, too!

Since this series is small in size and highly movable, i dare to collect them all!! :73:
nice post!!!咁多隻入面....DENLINER果SET真係唔捨得買....
BUYIU...耀 發表於 4-8-2011 06:41 PM

不過果 SET 好多野玩架~ 就當係限定極魂 $200 一隻計,一SET 三隻都 $600, 連埋成卡 Denliner 先一千, 算係咁了.
不過,若可以大慨 $880 就較理想啦~ (因為原價是 8,925円...)
感覺也是啦~而且也真的很易爛...所以有時想把玩時也不太敢那樣做....
deaiglex 發表於 5-8-2011 07:53 AM

其實最主要係想執得整齊D, 不過有某幾隻D關節都幾鬆, 要攪好耐先擺得到!
除非對姨媽神很有愛不然我想也沒有幾個人會買~?
deaiglex 發表於 4-8-2011 08:41 PM

我對姨媽神無乜愛架咋,不過對架 Denliner 有興趣~ :shy:
wing0boy 發表於 4-8-2011 10:30 PM

Wing0boy兄住 Macau?