Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: anson@yeung

[分享討論] 大大們的玩具櫃

奉勸大大唔好買嗰D, 因為毛毛邊好容易甩毛, 況且毛毛用得耐會定形, 如果櫃隙位啱啱好 ...
半田健人_555 發表於 4-8-2011 04:36 PM

我都係用3m果隻:)...唔錯架...平平地....用左兩年幾都無咩事:71:

billy is a best choice
I used @ year 2010 to now
very good n cheap (price)
can + extra sheild to add tall ,
change 玻璃薄板
choose 櫃 colour ..........................

one word ~ " good "

I have 7 set (2 doors) :71:
唯一最唔好嘅係個櫃太淺, 好多時D合金如果要擺動作就需要好有技巧地就位先得!
我都係用3m果隻...唔錯架...平平地....用左兩年幾都無咩事
Andyhong 發表於 4-8-2011 05:19 PM

係呀!呢隻超正, 完全唔入塵, 可以慳番唔少功夫抹合金!
用緊嗰個爆棚,未有位做新櫃,要搬屋先可以安置,而家好多都未拆盒,成屋都係盒,就嚟無位喇:no:
建议大大买 40cm 深果款。 BESTA 唔计错的话。 Billy 是 30cm
我反而想問下各位師兄有無D軟軟地,有少少毛毛既條狀邊可以買?
個櫃條"la"好大 入好多塵 想遮一遮
tdpl2620 發表於 4-8-2011 03:53 PM

用3M 防塵STICKER啦!!!好用
我都係用billy櫃,平靚正.最緊要係過一排加櫃,仲有得買一樣款,唔會今日造咗,第時加櫃唔同樣.
多謝各位大大的意見^^小弟最後買了Bily~想再問一問這櫃加燈困難嗎?