Toysdaily 玩具日報

[詢問] 壽屋---Steins; Gate 牧瀬 紅莉栖

最近玩緊Steins; Gate呢隻GAME, 故事是小弟很喜歡的超自然及神秘學...角色設定也相當喜歡.....

廢話完....
紅莉栖的FIGMA及黏土已入手....
但壽屋出的figure阿苦就唔見有....有無ching見過市面上有? 謝告之!! :love:

h ttp://main.kotobukiya.co.jp/figure/pvc/pvc_sg_makise/
呢隻已經係上年既事, 更何況果時又無動畫得game香港唔多人識...搵唔到是正常的...
查實我建議大大等下:78:

如果都係鍾意壽屋果隻多d應該都可以搏佢再販, 宜家又動畫又移植, 唔再販的話壽屋是傻逼:he:
呢隻其實前幾個月係煙士點仲見到正常價一件,不過而家己經消失,
就好似樓上所言,壽屋最愛再販,而呢套動畫人氣亦不差,相信樓主好快得償所願,
但我更期待樓上那一支更精美的
THX 大大!!
咁疊埋心水等再版好了~~~
2樓那隻也很想一同入手.....
12月再販:78:

シュタインズ・ゲート
牧瀬 紅莉栖
コトブキヤ
■発売時期: 2010年 9月28日(初回)�2011年12月発売予定(再販)
12月再販

シュタインズ・ゲート
牧 ...
alan121 發表於 18-8-2011 01:21 PM

果然無睇錯壽屋,真係再販:36: