Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Classic Predator 係動漫節已預售2千隻 (堅/流?)

呢個數好正常丫~咁多人入場,又有贈品,而且有o的朋友心理上覺得一場入到去點都買返隻先對得住張入場卷~個個中 ...
不肖生 發表於 3-8-2011 04:03 PM

我覺得出貨就算唔跌價,未最多升 1-2百……抄家們小心小心~

其實,後追唔洗捱天價~真係好事~~~

(不過,個人都唔想HT野會跌破招股價:34: )
總之一切要小心咪比賊人有機可乘
fatestay 發表於 3-8-2011 04:06 PM

有道理, 隻野上星期先開訂, 無理由甘怏就平賣兩張單, 有可疑
有道理, 隻野上星期先開訂, 無理由甘怏就平賣兩張單, 有可疑
gekigoke 發表於 3-8-2011 04:20 PM

呢個人相當有嫌疑:66:
頭像被屏蔽
我覺得出貨就算唔跌價,未最多升 1-2百……抄家們小心小心~

其實,後追唔洗捱天價~真係好事~~~
...
E神 發表於 3-8-2011 04:19 PM

(不過,個人都唔想HT野會跌破招股價) x2
平手都OK
星期五係下午3:00 先可以訂
gekigoke 發表於 3-8-2011 04:16 PM

其實今日中午都出過去ht買素體,仲仍然有頭骨送,但已經無興趣訂啦。:64:
(不過,個人都唔想HT野會跌破招股價) x2
平手都OK
gekigoke 發表於 3-8-2011 04:35 PM

~
    呵呵~同意~~~:71:~~~~~
出糧先有錢訂:50:
要訂嘅都喺經會場訂哂啦,我覺得唔出奇
有可能....
隻 Mark IV  suit up Gantry  成千銀訂真係會有人諗歪都唔定.
告都未必告得入,因為個拍 ...
fatestay 發表於 3-8-2011 03:11 PM

HT單據point 3. 列明: 遺失單據者將不獲發訂金及貨品
點解仲有咁多師兄話可以補$100拎過張單?? so far到而家小弟都未聽聞過有師兄咁樣俾人"扼"噃:42:
HT單據point 3. 列明: 遺失單據者將不獲發訂金及貨品
點解仲有咁多師兄話可以補$100拎過張單?? so far到 ...
toms110 發表於 3-8-2011 06:39 PM

:71::71::71:如果係咁,我都扮唔見單,俾幾舊補幾張單,到時攞幾盒貨:34:

所以我d單不嬲都係通知取貨先袋,費事遺失~
點解仲有咁多師兄話可以補$100拎過張單?? so far到 ...
toms110 發表於 3-8-2011 06:39 PM

都唔知點解果位ching會咁講, 我見到都打咗個突, 會唔會係佢攪錯咗第二間, 唔係講HT.
唔至單據, 連張VIP都係冇得補發.
都唔知點解果位ching會咁講, 我見到都打咗個突, 會唔會係佢攪錯咗第二間, 唔係講HT.
唔 ...
BigOil 發表於 3-8-2011 08:30 PM

唔係我話,我有個舊post唔見單,
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=108254&highlight=

另覆#56
你唔會取到貨,因ht取貨會再對單同電腦.
你報失的單唔會取到貨.
唔 ...
BigOil 發表於 3-8-2011 08:30 PM

100可以補番張vip卡
100補單係無咩可能 除非你本身係vip 佢有你基本資料
唔係你up 個電話up 個姓就用100蚊換人地張deposit 單
有少少智慧都知唔得啦