Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Classic Predator 係動漫節已預售2千隻 (堅/流?)

平 2魚,我要我未訂!~~
咁快就轉售??仲平 2魚??
E神 發表於 3-8-2011 01:43 PM
最後一日入場 ,我都訂左 一隻咁多, :43:
去到唔比訂,本來十五十六,而家慳番,enjoy my life and the other toy~

:43:
之前張單變廢單   ?
gekigoke 發表於 3-8-2011 02:09 PM

有可能....
隻 Mark IV  suit up Gantry  成千銀訂真係會有人諗歪都唔定.
告都未必告得入,因為個拍賣可標明係賣單(但無講明係張valid單)
去到唔比訂,本來十五十六,而家慳番,enjoy my life and the other toy~
catcat 發表於 3-8-2011 03:07 PM

因乜解究去到唔比訂??
我訂個時, HT識員要你拎張飛出來比佢吸印, 我問咁我拎貨時都要比埋張飛去拎呀?
識員話唔系,只想統計下有 ...
jedi 發表於 3-8-2011 02:03 PM

統咩計丫係驚d人訂完又排過隊再訂咋:66:
有可能....
隻 Mark IV  suit up Gantry  成千銀訂真係會有人諗歪都唔定.
告都未必告得入,因為個拍 ...
fatestay 發表於 3-8-2011 03:11 PM

又係wow.....................人地真係交了張單給買家
因乜解究去到唔比訂??
fatestay 發表於 3-8-2011 03:13 PM

小弟淨係星期五上午得閒去。

候活掛著招呼班抄家...
我訂個時, HT識員要你拎張飛出來比佢吸印, 我問咁我拎貨時都要比埋張飛去拎呀?
識員話唔系,只想統計下有 ...
jedi 發表於 3-8-2011 02:03 PM

咁樣做點會阻止到炒家訂貨丫,只要响入場前一個人買200張入場卷就已經可以訂到200隻啦,咁計落仲平過請人排啦
咁樣做點會阻止到炒家訂貨丫,只要响入場前一個人買200張入場卷就已經可以訂到200隻啦,咁計 ...
woowoobb 發表於 3-8-2011 03:52 PM

收錢果幾個認得你訂過都可以唔俾你訂架
呢個數好正常丫~咁多人入場,又有贈品,而且有o的朋友心理上覺得一場入到去點都買返隻先對得住張入場卷~個個中晒展覽症候群,自然多人入
我有個fd訂四隻(佢一向都無炒,又係淨儲一隻o個種人)問佢點解
佢淨係一味識答:咁隻野係正丫嘛
同佢講唔好諗住炒,呢隻人人入人人有贈品,炒燶多過升,佢淨係識答:但有個頭骨送真係ok丫嘛
完全中晒展覽症候群~好似o的阿婆坐廿蚊車去工展會買平十蚊野咁
收錢果幾個認得你訂過都可以唔俾你訂架
mana 發表於 3-8-2011 04:02 PM

你死口話你無訂過佢奈你唔何,頭先果個係我孖生大佬.:66:
又係wow.....................人地真係交了張單給買家
gekigoke 發表於 3-8-2011 03:20 PM

總之一切要小心咪比賊人有機可乘

catcat 發表於 3-8-2011 03:38 PM

so sad,讓一切隨緣吧

catcat 發表於 3-8-2011 03:38 PM

星期五係下午3:00 先可以訂