Toysdaily 玩具日報

查看: 7413|回復: 27

[個人收藏] 黑暗騎士~蝙蝠俠DX版(8/11新增第五篇)

好..我知道我越來越混了,同一隻分享跟上一篇隔了好幾個月...

~這次要跟大家介紹發光頭雕配上黑暗騎士蝙蝠裝造型
(就是取下飛行包,換上披風,換上有配備的腰帶)

~頭雕燈光打開的樣子.....在電影裡稱聲納裝置(搭配憤怒,嚴肅嘴型)

~不過這機關聲納裝置,在舊蝙蝠俠第三集就有出現過了,黑暗騎士並不是第一個

~近一點的眼睛發光照片,燈光是藍色的

電影對白
蝙蝠俠:福克斯,我需要立面圖

福克斯:A頻是你的角度

福克斯:B頻是全方位角度

福克斯:霹靂小組在樓梯井

福克斯:另一組霹靂小組在屋頂

電影畫面之ㄧ(發現霹靂小組搞錯敵人)

電影畫面之ㄧ(痛毆小丑部下)

福克斯:他們等著突襲坐電梯的霹靂小組(那時候蝙蝠俠將黏彈槍準備拿出來使用)

~碰(發射黏彈)

~喀

~碰

~待續~
個肚似出緊油wor Ching~
支持BRUCE WAYNE大大!
不過實際上呢隻batman真係...令人又愛又恨..
PERS 既sad貨.....暫時唯一一隻PERS batman呀....點解會係咁
頭像被屏蔽
呢個油俠我都係後追。 好彩我朋友用原價讓被我!
點解條頸咁長o既?
想問下lee 隻野出油係咪個body 會漏d油出黎架???情况嚴重嗎???是否很多隻都有這個情況出現???
係唔係角度問題?第一次見到長頸嘅DX batman喎
條頸真係長左咁多??係咁定大大整長左?
回復 7# sammyyau8888

10隻9隻有lee 個情況

輕微狀況:   腹部每隔一兩日就會有一層光澤油漬浮現(時間持續大概9個月左右!由我display出嚟開始計) 本人figure出現嘅狀況:56:

嚴重狀況:   腹部每一日都會流出如眼淚的油(時間持續大概兩三weeks左右!跟住會變為輕微狀況)我朋友隻figure出現嘅狀況:69:
回復 10# wopa1969

lee d 情况維持左幾耐呀???而家重有漏嗎???
樓主條頸末插實~

我隻漏油已超過一年:53:
我冇出油,但係手腳甩皮:59::70:
個肚似出緊油wor Ching~
rivaltat 發表於 2-8-2011 21:15

~肚子的確會出油:79:
支持BRUCE WAYNE大大!
不過實際上呢隻batman真係...令人又愛又恨..
PERS 既sad貨.....暫時唯一一隻PERS b ...
andy74147 發表於 2-8-2011 21:23

~謝謝///下一隻會更好
沒有入手的人,還是等新版的吧
希望可以不要再出一推問題