Toysdaily 玩具日報

查看: 3125|回復: 11

[詢問] 12寸裝備一問

小弟第一次到香港買 12寸裝備請問可以去邊度可以買到一啲特別嘅裝備,例如我見到有人 post Adidas 全套好靚!

最緊要係有啲乜嘢黑店避得就避?

Thanks in advance
雞WRONG
:he:您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
黑店好似話係皆黄—樓,其他師兄有錯請纠正
從來都冇聽過有黑店
無黑店、毎間価銭都会有分別。最好買之前、自己格下価。
只知道 x旺 2樓有老番頭買  咁算唔算黑
借post問下港島區有無賣12”配件既鋪?
借post問下港島區有無賣12”配件既鋪?
saihttam 發表於 16-1-2013 12:14 PM

CWB銅x坊有一間, 不過不定時開門:45:
個人覺得 冇黑店 明買明賣 冇人迫你 不過係要格價就真
回復 8# toms110

thx c hing, 咁順便問埋, 如果想買料自組隻女figure, 係唔係皆旺1/F 最多?
回復  toms110

thx c hing, 咁順便問埋, 如果想買料自組隻女figure, 係唔係皆旺1/F 最多?
saihttam 發表於 16-1-2013 07:31 PM

自己無組開女figure, 但係如果買散件的話, 我諗大部份師兄都會去雞旺地牢、1/F、2/F,In's點同埋好景斜對面上樓:52:
銀成地庫都有一兩間