Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MATTEL 百獸王 VOLTRON CLASSIC

既然有大大覺得呢幾隻野正,我就睇下佢有咩正啦,就以六魚一隻嘅黃獅子為例,構造同廿幾年前玩具差不多,連可動都一樣,所謂新玩意,咪係用鎖匙開蓋同郁隻腳囉,呢啲連動設計,究竟有幾巧奪天工呢?鞋記幾十蚊一隻嘅變形金剛都做到啦,至於個所謂駕駛艙,不過係打開個蓋,入面除咗幾張貼紙真係咩都有,咁又有幾難呢?惟一賣點係大囉,玩具大咗,用多啲,真係可能貴咁多?真係唔明,呢啲低設計,低成本玩具,憑咩收人咁貴呢?唔係我哋要求高,係呢間廠食水太深,幾年前另一間出嘅獅子,當年都係四魚幾,除咗細咗啲之外,人哋無論精細度,生產難度都高得多,就算計返通脹,人哋都係平好多。講返同樣美國生產商,鞋記都有出巨型玩具,好變形金剛咁,人哋設備複雜咁多,都冇收咁貴啦。今次真係食水太深,又唔出得好啲,浪費晒,好失望
4-5k 就不能接受了~~~~~~不過大愛的大大可能無所謂~~~
kevinwong4ever 發表於 9-9-2012 08:52 PM

冇錯呀, 所以宜家睇吓可唔可以搭到朋友買過嚟慳返啲運費呢.....:78:
冇錯呀, 所以宜家睇吓可唔可以搭到朋友買過嚟慳返啲運費呢.....
ray文 發表於 10-9-2012 12:06 PM

咁到時大大出多D相嚟欣賞下,當買咗!!~~~~~~~~~:35:
咁到時大大出多D相嚟欣賞下,當買咗!!~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 10-9-2012 02:10 PM

都仲未知入唔入到呢.....如果入到一定會向大家報告呢~:36:
頭像被屏蔽
大大隻係吸引,不過全膠黎計價錢係貴,之不過佢地market都係大個左做哂野班鬼佬啦
人地美國生活旨數高, 呢個價濕濕碎