Toysdaily 玩具日報

查看: 24768|回復: 65

[新品消息] MATTEL 百獸王 VOLTRON CLASSIC

好似唔錯, 不過好大隻, 全高23吋

官方介紹片
http://www.youtube.com/watch?v=PcP-hrbMTww&feature=youtu.be

SDCC SAMPLE相
http://www.actionfigurepics.com/ ... ltron-preview-night
好膠,唔係我杯茶!但都多謝CHing分享:64:
分體時好似唔錯 可惜合體後身材唔多得......
唔合體由是可..............一合就:(........................................................
頭像被屏蔽
"5 Lions (Red Lion and Green Lion @ $35 each = $70, Blue Lion and Yellow Lion @ $40 each = $80 and Black Lion = $50) plus 5 Pilots (5 @ $15 each = $75) and the Club-exclusive figure (included in sign-up fee = $15) for a total of $290

5隻獅子加5隻人要成300美金... 2400港紙... 有人買嗎?
哇, 成兩尺高, 正呀,
d key......係咪佢地開動d獅子果時果條key? 細個睇卡通片已經唔記得晒..., 不過都有d多餘, d機關應該都係普通按鈕或用手打開都得......
我比較擔心呢種彈弓機關襟唔襟玩? 一間彈彈下彈爆d膠, 或條彈弓生锈又或者斷左, 搞到隻野"條條fing"就無謂....
well...最後....就算唔計足匯率 , 千幾銀買隻膠公仔玩就真有點.......
.一合就.......Umm.....膠!~~PASS
頭像被屏蔽
23" 機械人...我估都係近年最大隻的合體玩具...
不過機械人造型真係失色不少...
新版都唔錯... 佢MATTEL 係鐘意... 每個月出一款來慢慢俺你的... 所以平均都唔係咁覺貴...
最差最悲哀係佢攪網上發售...
新版唔錯:77:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
:o專心做好D“吧閉”公仔咪算囉~~~
下面隻新版Voltron好似獸拳合體囉!
after all these years.......
they still come up with products like they are
from the early 80s...... i like the little figurine.
but voltron look even worse than the old chogokin