Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 動漫節唯一收獲 - 會場限定Marvel Legends 6 吋 THOR

回復  Devil_Fudou

原來thor 高個IM 成個頭...........多謝ching 解答...

唔知明天去仲有冇得 ...
alec_cm 發表於 31-7-2011 02:33 PM

今日都重見到好多..........
Toybiz最大的Hulk素體哪會是這隻?
Face-Off的Hulk比Marvel Select Modern Thor還要高上一個頭呢!
...
Devil_Fudou 發表於 31-7-2011 02:16 PM

多謝Devil_Fudou兄指正, 我ㄧ時間只想到Hulk classics系列的產品
沒考慮到face off系列,
這款Thor如此之高真是出乎意料, MS取樣比例本來就大於ML or HML系列
HML thor卻跟MS版差不多....這好似怪怪的
但這款Thor還是很讓人想看看hasbro進化成怎樣的地步,

台灣自從去年出現Iron man II - WM & MK6奇蹟後
就根本沒什麼marvel商品值得注意
真是羨慕香港朋友能展示跟SDCC一樣的新產品
回復 31# Aunbis

thanks ching, 今日去左, 不幸地賣晒~~:50:

重要係今朝一個人買晒(好似係成箱咁入), 仲要話有幾多要幾多....:53:

原本個價都覺得貴.........如果加埋抄價的話, 可以同Thor 說聲 bye bye 了!!!:43:
回復  Aunbis

thanks ching, 今日去左, 不幸地賣晒~~

重要係今朝一個人買晒(好似係成箱 ...
alec_cm 發表於 1-8-2011 09:27 PM

信和好似有得賣......
回復 34# Aunbis

O???不是只有會場才有嗎??請問ching 知道價錢ma? 可以pm 我個地址ma? thx
回復  Aunbis

thanks ching, 今日去左, 不幸地賣晒~~

重要係今朝一個人買晒(好似係成箱 ...
alec_cm 發表於 1-8-2011 21:27

有幾多要幾多!?:47:
回復 36# kmtang
係law.....我聽到都.........:42:

原本覺得個價錢貴, 諗左好奈, 女友叫我買先決定去買.  點知.........:79:

睇黎我都係諗多左la~~:35:
回復  kmtang
係law.....我聽到都.........

原本覺得個價錢貴, 諗左好奈, 女友叫我買先決定去買.  ...
alec_cm 發表於 1-8-2011 21:53

原本已經係以前既double 價了, 我都係成個場冇野買, 費事兩手空空浪費入場費先買...係正但真係貴, 再比人炒炒的話不如買12吋
回復 38# kmtang

AGREE~~~
   玩住隻 ML3 先~
回復  Aunbis

O???不是只有會場才有嗎??請問ching 知道價錢ma? 可以pm 我個地址ma? thx
alec_cm 發表於 1-8-2011 09:38 PM

已 PM....... :43:
唉,我都係今日去到賣晒嘅其中一人,個sales姐姐話今朝比一個人買晒,原來係真咖........
咁都有得炒......灰呀!!!!:56:
多謝Devil_Fudou兄指正, 我ㄧ時間只想到Hulk classics系列的產品
沒考慮到face off系列,
這款Thor如此之高真是出乎意料, MS取樣比例本來就大於ML or HML系列
HML thor卻跟MS版差不多....這好似怪怪的
但這款Thor還是很讓人想看看hasbro進化成怎樣的地步,

台灣自從去年出現Iron man II - WM & MK6奇蹟後
就根本沒什麼marvel商品值得注意
真是羨慕香港朋友能展示跟SDCC一樣的新產品
xdio 發表於 31-7-2011 10:36 AM

xdio兄不用這麼客氣~~
我覺得這隻HML Modern Thor的大小非常合理呢,你看我前一頁貼的圖就可見Thor比Iron Man高多少
MS自己本身的比例也怪怪的,像Magento跟Deadpool差不高度已經不太正常了
而MS Modern Thor的大少跟ML放在一起是蠻配的,現在HML的比MS高了一點點,我也不覺得有甚麼問題啦

p.s. 台灣也有用 "好似" 這個説法的嗎????
唉,我都係今日去到賣晒嘅其中一人,個sales姐姐話今朝比一個人買晒,原來係真咖........
咁都有得炒.. ...
Gackt 發表於 2-8-2011 01:33 AM

唔怪得個日朝早去..我仲見到d人執貨..個櫃有7,8隻到..之後行左1粒鐘番去睇..賣曬啦..
原來又比d人買完番去炒..:53:
個包裝好正, 可惜太阻地方...拆左又唔捨得丟, 但個盒又真係好特別...真係 2 難 r~~
ching,
請問你買幾錢呀?