Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Composite Ver Ka 風之魔裝機神 (少圖注意)

本來睇完官圖好期待~~~~不過實物d色同金屬銀差好遠咁~~~但幾滑手~~~~最大問題係唔用支架撐唔起隻野~~~~主要因為背部太多附件非常重~~~~:30: 但當係GFF系列~~~佢都合格~~~不過琴晚玩玩下左右肩件甲都鬆左出黎~~~~:(

正面~~~~:handshake:

背面~~~~:shiny:

飛翼入面有紋~~~好details~~~~精彩 :$

活動能力~~~比起gff系列黎講都ok~~~屈膝幅度都算大~~~~:71:

不過翼個joint位好鬆~~~~成日不舉~~~~:70:

總括來說~~~~~基友還是必入的~~~~:66:  心想是如果係合金魂~~~~雙腳用合金應該可以更好~~~~:55:

謝謝觀看~~~~:64:
十扑下先 :71:

琴晚係mk 見到時都有d 衝動想買, 但諗起今日可能要去找大帝條數最後都係冇買到, 貧民真係唔係咁易做到 :42:
支持一下基友貼:handshake:
我仲未得閒出去買.......
支持一下基友貼
我仲未得閒出去買.......
SHOCKER 發表於 30-7-2011 09:35 AM

謝支持~~~~:)

都仲有好多貨~~~~遲2日去應該都唔遲 :p
十扑下先

琴晚係mk 見到時都有d 衝動想買, 但諗起今日可能要去找大帝條數最後都係冇買到, 貧民真係 ...
bbf1125 發表於 30-7-2011 09:27 AM

謝十卜~~~~~~:he:

呢隻平大帝咁多~~~~入左呢隻先嘛~~~~:p 買完您都可以做貧民 :oh:
本來睇完官圖好期待~~~~不過實物d色同金屬銀差好遠咁~~~但幾滑手~~~~最大問題係唔用支架撐唔起隻野~~~~主要 ...
黑色三連敗 發表於 30-7-2011 08:44 AM

很不錯呀:shiny:
很不錯呀
iamfinethankuuu 發表於 30-7-2011 09:45 AM

我居然影到毒到人~~~~~~:handshake: