Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今次炒鋼鐵聖鬥士海洋同大地死硬...

回復 31# 炒價仙人

無錯..
十分讚同
行過見舖賣10XX啦,我今轉訂咗仲貴過現貨,唔通又步入幾年前蝕賣周期既開始?
見到近排啲玩具炒燶哂,真係心都涼!:71:
見到近排啲玩具炒燶哂,真係心都涼!
mvp 發表於 3-8-2011 08:52 PM

真係心都涼x2
:34::34::34:
大家唔好心涼住, 1000佢地都仲賺好多架, 完全未到炒燶, 不過再過半年就好難講
回復 1# poopoo
我頭先係yahxx check過, 有個叫benny o既買家大量入手, 暫時全部bid到去 $975, 有成6,7隻.
大家唔好心涼住, 1000佢地都仲賺好多架, 完全未到炒燶, 不過再過半年就好難講
金牛座菲利 發表於 4-8-2011 11:33 AM

其實瑞記批已經950左右, 除非個賣家要錢唔要貨蝕住賣, 否則再跌機會唔大
其實瑞記批已經950左右, 除非個賣家要錢唔要貨蝕住賣, 否則再跌機會唔大
redfish 發表於 4-8-2011 03:42 PM

又一堆要人蝕賣既玩家,之前其他post都講過,
依家d玩家,最緊要平到蝕埋俾佢先買,
"家下同你有親咩,你蝕少少我肯同你買你執到啦,你蝕俾我係應份既,賺我$1都唔應該..."
依家好多人都係抱住呢個心態,因為出面炒得太勁,我都唔知你係唔係,所以都當埋係架啦,

不過呢隻好難講,冇人買既話,可能會有人蝕少少賣左當套現都唔出奇,始終唔係太多人買,
之前冇買天空翔既就唔會買,所以呢款好大機會跌破成本價,我之前買野係某間舖同個老闆傾,
個老闆話之前暗黑有好多疑似炒家去佢度訂貨,呢款就少好多,佢都訂少左,但都仲有d貨未散哂
無人買要 頂市!~:73:
回復  poopoo
我頭先係yahxx check過, 有個叫benny o既買家大量入手, 暫時全部bid到去 $975, 有成6,7隻.
人渣 發表於 4-8-2011 02:00 PM
亞TIGER入重平過訂價入, D炒家蝕放!~

行過見舖賣10XX啦,我今轉訂咗仲貴過現貨,唔通又步入幾年前蝕賣周期既開始?
braveking 發表於 3-8-2011 06:56 PM
自己BID番頂住個市!~~見唔少:53:
回復  poopoo
人渣 發表於 4-8-2011 02:00 PM
頭像被屏蔽
假設限定真係唔會返出,個價遲早只會向上,而家接近行價要入請早。
braveking 發表於 3-8-2011 06:56 PM

係就正...:shiny:   
頭像被屏蔽