Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今次炒鋼鐵聖鬥士海洋同大地死硬...

如果3小強第1隻買唔到(唔食炒價)!
咁要之後果兩隻o黎做乜?
:x
:71::71::71:好蝕死佢~~~~~~
其實不嬲炒玩具都有風險...
只要我地 d 玩家...堅持唔買炒貨...
減少炒家的生存空間, 方為上策
算啦,其實大家都習慣左訂玩具,炒家對我地嘅影響都唔係咁大啫
see many stock at tiger net ....noone buy ar drop below normal price 300 still noone buy haaaaaaa
今曰見最平11魚:66:
我見最平8XX 係亞tiger
今曰見最平11魚
心甜公子 發表於 2-8-2011 11:56 PM
回復 37# bearbearwolf
真係未見谷底:43:,話時話呢3隻鋼鐵真係好多人鍾意?:66:
唔係貨多,而係當日黑星矢同信個個都想出先買,之後少人訂冇貨炒起,當時黑紫龍冰河已經冇得訂,所以d人睇到有咩訂咩.....
同埋D炒家見之前咁好搵, 未入多之前幾倍,已家中曬BANANA!~:34:
唔係貨多,而係當日黑星矢同信個個都想出先買,之後少人訂冇貨炒起,當時黑紫龍冰河已經冇得訂,所以d人睇到有咩 ...
neo.L 發表於 3-8-2011 01:15 AM
不過呢隻之前都預左多貨到炒唔起,1黎冇買天空翔既唔會買,
2黎唔算太吸引,因為係套星矢入面都係出左幾次,
3黎學上面有大大講,果期撞岩暗黑天馬炒起,呢隻又未截訂,
都見到好多人訂呢款,所以炒唔起係正常,
除非個炒家傻左姐
大地海洋炒5起,主要系大陸都有得預定,所以貨源充足!
誰人會用切切實實的一堆紅魚換兩條雜魚呢?:66::66:
我係亞tiger 就見到好多昵D炒家, 一放放6, 7 隻(同埋見人為扎頂價tim....真慘!~~)!~~~
HAAAAAAAAAAAA
之前見D 炒家暗黑都係入2, 3隻!~~~
昵野真係!~~~:71:

不過呢隻之前都預左多貨到炒唔起,1黎冇買天空翔既唔會買,
2黎唔算太吸引,因為係套星矢入面都係出左幾次,
...
超級玩具迷 發表於 3-8-2011 01:28 PM
燶味十分濃。:66: