Toysdaily 玩具日報

今年行動漫仲有個有趣現像

行o左幾粒鐘,分別o係唔同時段,見到唔同人物:
雙手"捧"住隻金Q版星矢o係肚腩位置前面o黎行
個姿勢就好似捧住張"車頭相"去送X咁一模一樣,冇誇張!
乜果度買o野冇膠袋攞咩?:58:
:71:突顯自己很有霸氣
回復 2# 神話魔人

嗰度真係無膠袋派架!唔知唔好亂估!
我都係其中一個:30:
回復  神話魔人

嗰度真係無膠袋派架!唔知唔好亂估!
我都係其中一個
toys_crazy1983 發表於 30-7-2011 02:41 AM

我講笑姐,請放鬆d!
咁您有冇將隻野放係肚腩度??不過就算冇膠袋都唔駛放係個肚腩位置度卦??
真係爭D拎到俾人撞跌!
我去其中一間玩具店問佢可唔可以賣個膠袋比我,玩具店見我咁狼貝,送咗個膠袋比我.雖然只係一個大膠袋同小店,比起好多大公司有人性得多.
我去其中一間玩具店問佢可唔可以賣個膠袋比我,玩具店見我咁狼貝,送咗個膠袋比我.雖然只係一個大膠袋同 ...
williamkk 發表於 30-7-2011 08:40 AM

人性之美:shy:
我並非想得罪買o左o既C兄
不過見到有人咁拎法真係當場好似個傻佬咁自己o係度笑

我諗唔俾膠袋可能係該舖其中一種宣傳手法o黎!
唔係講笑, 我琴日o係旺角都見到一個
我比左$$買黃金星矢+冰河+瞬+一輝, 佢竟然冇袋比, 我個背包算係咁, 裝到3盒, 仲有一盒唯有用手拿, 但我冇大肚腩, 亦冇放係前面, 只係用手夾住佢:DD

話說回頭, 無袋比真係:blame:, 搞到好狼狽呀, 好在後尾買獅子丸公仔時, 個職員好細心比多個袋我, 感謝佢!!!