Toysdaily 玩具日報

樓主: neweasonlss

[活動展覽] HT 動漫節 2011

ceo講d野你都好信:34: 好明顯HT係追住EB打....rambo同t800戰損應該好快會有
其實我都有dx1 joker...當時用vip價買 就算而家個價跌 都對我無乜影響
問心果句! 緊係會有dd ng開心la ~ 不過 如果2.0出得真係正!~ 我又無乜介意 ~
最緊要係有進步同有改良!  如果2.0剩係換下個裝  就真係失望啦!
樓主句 這裡不是日本... 我好認同
....人地日本..美國都無呢d事..
因為呢度係香港.. 炒炒炒炒炒炒炒炒 大班爛仔用盡dirty手法去排隊
toys, mobile, 鞋, 樓, 骨灰龕 , 當日連鹽都炒得一餐  就知香港呢個已經係一個畸型社會
有冇大大 31號拎貨,??
可以一齊去呀~
E神 發表於 29-7-2011 10:47 PM

I got Ironman on that day! :)
D小朋友成日以玩家自居, 乜都以自己為中心.
真正玩家都玩咗隻ver 1成年有多啦, 享受過, 欣賞夠,
人地出ver 2關你差事咩.
講黎講去咪又係出ver 2會令ver 1跌價,
超, 玩家自居, 炒家心態.
回復 19# DIG
我唔太認同ching 講嘅野,首先我都唔介意出2.0 ,不過ceo真係有話過唔會再出tdk joker,而家再出係真係有小小反感,我都相信有人係因為講左係最後一隻先去買dx01,咁算唔算呃左個d人?如果個d人出post發表下,唔通又炒家心態?人地後生講野唔啱聽又話人小朋友,唔通係你ed大人講嘢先叫啱晒?後生意見接受下又唔駛錢嘅。
其實明明係展覽出晒預告話有TDK JOKER VER.2 ,點解其他POST有師兄話流料嘅?

講真個句,小弟一D都唔介意HT出爾反爾,(利益申報,小弟齊套)重會出幾多JOKER入幾多添。

因為真係好想好想要一個完美嘅JOKER。
其實明明係展覽出晒預告話有TDK JOKER VER.2 ,點解其他POST有師兄話流料嘅?

講真個句,小弟一D都 ...
catcat 發表於 30-7-2011 07:06 PM

同意
之前出完robber joker果陣 買完砌左隻完美joker 唔夠一陣又出dx
我都曾經有份鬧過ht
但收到dx01果陣又覺得ht 係有心出既! 當時都唔係將個robber頭改可動眼就算
所以如果今次2.0真係出得靚 又有咩所謂!
始終太喜歡個角色
I got Ironman on that day!
Douglas.M.Saint 發表於 30-7-2011 01:29 PM

今日我都係度wow 德哥。。。。。
今日我都係度wow 德哥。。。。。
neweasonlss 發表於 30-7-2011 07:29 PM

係 31/7 ar~~~~~~~~~~~
:58:出爾反爾 ? 講完之後又失憶 ? d 財演成鬼日都係咁 , 利之所在有乜出奇姐 !
你估侯活係聖人呀 ? 佢係商人呀 ! 加上依個 新 dx 用植髮 , 算幾有誠意啦 !
你地唔想佢再出 , 好簡單 , 依個新 dx 全體玩家罷買咪得 law , 無人買佢下次都唔敢咁做啦 , 記全呀 , 千奇唔好買呀 !
我緊係入啦 , 入多幾隻等佢抄上天....:43:
回復 21# catcat

the post means the picture is fake but the news is truth
回復 20# mrbone

呃左又點ar(苦笑),報警拉佢咩:67:
頭像被屏蔽
其實近來對HT有啲返感。:72: 我唔係唔贊成再出joker, 但係可唔可以出其他嘢先哩? 我無AVP PREDATORS。 你又唔出。 出一大堆我有嘅! MARK2,CLASSIC PREDATOR, BATMAN ORIGINAL COSTUME。我係玩家,有靚啲嘅版本係開心。 但係我更加希望HT出其他嘢! RED SKULL, LOKI, NICK FURY呢? 呢D可能無咁好賣。 但係一味要我買同一嘅角色, 而且係好短嘅時間又出返, 係唔係都等長啲時間啦。我感覺度好悶啊!:53:
無同我講license過期! BATMAN BEGINS, PREDATOR2 同TDK都可以再出! 點解唔出AVP, 已經好舊啦! HT! WHY?:blame:
回復  DIG
我唔太認同ching 講嘅野,首先我都唔介意出2.0 ,不過ceo真係有話過唔會再出tdk joker, ...
mrbone 發表於 30-7-2011 02:49 PM

我好多謝mrbone師兄你既支持...對終有幾位大大反對立場既回應我唔會反對,始終人人有唔同睇法,大把人用幾千蚊高追一隻出左冇內,唔係限定,公開開訂既mark4,我都唔明點解,但我都會尊重佢地既決定,唔會笑人傻果d....但有d師兄回覆帶有人生攻擊字眼,咩"關你差事","小朋友",我覺得呢d"大人"禁唔理性既討論我唔讚成,始終大家都係鍾意figure先打野發表自己感覺,下下攻擊人真係唔係禁好....加上我認為佢地跟本未睇清我既講法就胡作評論,我一早講左出ver.2對玩家係好事,有新技術我都好讚成,佢出到植髮,大笑joker我都會入,我失望既係佢好短時間內再出dx ver.2既做法,令到原本dx經典珍藏既感覺冇左,好似"過一陣又有新版dx啦"...佢之前出完銀行joker即出dx joker都有好多大大表示過不滿,始終真係愛自己隻figure都會有少少唔"份"氣.....再者有大大話我咩炒家心態,呢d未睇清楚人觀點就抽人水既做法真係唔應該,我從來冇愛過炒價影響,即是dx joker而家係牙虎炒到幾倍價我一秒都冇林過放出去,佢而家都係我心中最愛!

p.s.我雖然以學生自稱,但我林2字頭都好難再做"小朋友",希望果d所謂"大人"唔好再用果d所謂"長輩長份教訓小朋友",希望td有更多理性討論!