Toysdaily 玩具日報

查看: 12289|回復: 33

[活動展覽] HT 動漫節 2011

今年展品很吸引,應該是興奮的,但不知道為何覺得好無耐....見到d 人打尖比上年更過份(今年我無排但我係上年苦主)....HT 老闆我在這裡向你說一句:這裡不是日本...是香港你年年玩d 咁ge 野.. 實有一獲出事

去相

明天去拎la ~~~

你出幾多入幾多

今日訂左

有d 想訂

今日一入,想買埋佢地件tee 原來員工先有
如果有大大有呢件tee 不妨pm me ~!!!!thanks
Can't see u today my friend.................... :56:
Can't see u today my friend....................
Douglas.M.Saint 發表於 29-7-2011 09:37 PM

今日你幾點去我一點到三點都係個到~
明天會再去tim~~~拎batman 呵呵
今日你幾點去我一點到三點都係個到~
明天會再去tim~~~拎batman 呵呵
neweasonlss 發表於 29-7-2011 10:02 PM

有冇大大 31號拎貨,??
可以一齊去呀~
個IPHONE CASE幾靚 買左幾錢啊大大:35:
今日去到見隻Leon都有d想訂~不過EB既野都係等佢出左先買!
回應返樓主:如果香港好似日本咁,就唔會咁多人唔守規矩!之前去日本又係排隊買衫都好少呢d情況!
另外真係好想EB可以振作,唔好成日令人失望,真係唔希望HT一店獨大!
對於今次ht出dx joker ver.2 我感到嚴重失望...ceo之前係出dx joker時接受milk訪問話過dx joker係tdk最後一隻joker,勆唔會發死人財,除非新一集有鄗joker,如果唔係dx joker係最後一隻......今日竟然話會出dx ver.2我真係好失望...而家ht一步一步打破自己既rules, eg.重出mark4, 開始似孩佬一模多用既粗製濫做, 同打玻dx出傳奇經典角色既宗旨, 今日有dx joker ver.2, 聽日又有dx jack ver.2, 禁對之前支持你地,買左ver.1既人公平咩?.......或者你地覺得如果我唔係炒家,出ver.2係冇影響....但我認為有,我唔係炒家,只係一名窮學生,只有dx joker和 mark6...一年多前我用左暑期工賺既錢決心訂我第一隻ht,即係dx joker....因為睇著band joker出神入化後,更有一隻補完既joker,加上pes真係冇法抵擋, 我本身係十分十分鍾意tdk 入面joker既角色, 我認為呢條dx可以係我心中十oker既一個句號...今日出ver.2, 唔多唔少令我心中完美既dx joker娛得唔完美....雖然如果ver.2出得好對玩家都係一件好事, 但我認為ht出爾反爾, 為左賺錢既做法真係有d失望:cool:
越睇越期待隻 Jack Nicholson 89 Joker :D
回復 8# KidultSkywalker

我都有dx01,我知佢一話出,我舊個隻就變左雞肋....
但係如果佢再出一隻joker係好神既,我又唔介意.......
ht未算係孩之佬,如果佢重出就話啫.....
但係佢成隻重造又唔同講法wo.....
你睇番dx01既大眼仔......
用新技術再出都唔係壞事....
而且點出都未知....如果佢冇紫色外衣呢?
睇吓點先啦.....
回復 8# KidultSkywalker

我都有D失望,因為DX joker都係我第一隻1/6。現在要變成玩家們眼目中的雞助.........
如果出2.0點解唔出MJ
頭像被屏蔽
P1C好正...有得整埋吐口水~~~愛死你:72:
回復 12# 雷奧

:71:,
通常高追左之後,人家再出實會小爆人地公司銷售手法,人之常情。:p
我覺得技術進步再出都無問題wor, 買唔買可以自己決定姐,所以師兄講得岩。:71:
頭像被屏蔽
ceo講d野你都好信:34: 好明顯HT係追住EB打....rambo同t800戰損應該好快會有
其實我都有dx1 joker...當時用vip價買 就算而家個價跌 都對我無乜影響
問心果句! 緊係會有dd ng開心la ~ 不過 如果2.0出得真係正!~ 我又無乜介意 ~
最緊要係有進步同有改良!  如果2.0剩係換下個裝  就真係失望啦!