Toysdaily 玩具日報

查看: 4375|回復: 28

[活動展覽] 講真見到而家動漫咁既景我地真係有心玩玩具既人以後要....

我估我地以後要早兩個星期排頭十幾二十名先得囉!!!!世風日下= =!!!!
我就唔會因為玩玩具花呢d精神排隊囉...人生有幾多個2星期?..走去排隊???
我就唔會因為玩玩具花呢d精神排隊囉...人生有幾多個2星期?..走去排隊???
老文 發表於 29-7-2011 09:13 AM

名句出現.抄低佢先
我覺得......
如果條隊出現一名賓賓在排
那賓賓之後的也可以回去了
early to queue is one thing, able to stay in the queue is another thing, just wait for movie to start
暑假賓賓唔使照顧啲太少咪排吓隊LO..
同啲同鄉開下PARTY 又一DAY.

不過 HT 啲產品之前擺明量產來LO. 見到YAHOO 幾版. 有心買都買左.
可能國內人多

嗰隻1xK金星失老老實實真係唔靚lo..
過有車田老師親筆簽名就唔同..
我覺得......
如果條隊出現一名賓賓在排
那賓賓之後的也可以回去了
tommy2leung 發表於 29-7-2011 09:24 AM

報入境處先走:53:
暑假賓賓唔使照顧啲太少咪排吓隊LO..
同啲同鄉開下PARTY 又一DAY.

不過 HT &#21874 ...
toysng 發表於 29-7-2011 09:32 AM

但隻星失好似唔係隻隻有親筆簽名啵
名句出現.抄低佢先
jazz4004 發表於 2011-7-29 09:20 AM

正所謂汁輸行頭慘過敗家!!!而家d人係咁既心態!!!!
但隻星失好似唔係隻隻有親筆簽名啵
tommy2leung 發表於 2011-7-29 09:36 AM

我覺得d人係為佐個抱抱會wo!!!= =小澤xxx同瑤瑤
= =!!
= =!!
sgsky 發表於 29-7-2011 10:07 AM

有D咁樹~!!!!:47:
有D咁樹~!!!!
tommy2leung 發表於 29-7-2011 10:17 AM

無d咁既樹!我好正仁君子架 :35: :35:
= =!!
sgsky 發表於 29-7-2011 10:07 AM

已經唔係動漫節:42:
回復 3# jazz4004

如果有兩個星期我會陪屋企人,仲有玩未開包裝嘅game同玩具(依家個量夠我不眠不休咁玩一個月:70:)
那些真心想在動漫節裡買限定版的朋友看到這景況應該會感到很無奈吧......
不論是選擇比別人更早去排隊還是以後高價購入...都要比原來付出更多更多~~
沒能力的朋友最後只有無奈地選擇放棄一途~~
情況要是繼續惡化下去實在是不敢想像呢......