Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 大ken

[玩具報告] 變形金鋼 博派G1第二代領袖 美版MP09-Rodimus Prime洛迪文美版

OFFSHOOT都係TAKARATOMY設計,唔知點解美版有先
我果隻死氣喉"水口"位都無電鍍, 而且變形轉佢果陣仲好實,以為會扭斷佢...
aeug 發表於 29-7-2011 01:29 PM

咁呢方面日版好似好d
我以為入左sad貨添
多謝咁多位報料~~ 剛撥輪去斗斗城話可以留貨! 兩日!! 海港城有貨!! 嘻....
OFFSHOOT都係TAKARATOMY設計,唔知點解美版有先
基拉陳 發表於 29-7-2011 01:53 PM

唔出隻offshoot點搵我地錢~ 永遠都係咁...美版有日版未必有. 我最討嚴係美版文哥兩條死氣喉好似斷左咁~_~ xyz! 日版就正常長度!!! >_< 果時件美版做特價所以先買~_~
唔係嘛,我沙田那邊,夜晚仲見到兩個洛迪文山丘喎......
大ken 發表於 29-7-2011 05:03 AM

請問幾錢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
請問幾錢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gumng 發表於 29-7-2011 11:29 PM

i want to know too
very nice report!! must support!! :71:
大ken巴打,我send唔到短消息,可唔可以比你e mail我再聯絡.
大ken巴打,我send唔到短消息,可唔可以比你e mail我再聯絡.
cHriis1221 發表於 9-8-2011 12:38 PM

已pm你la,收到email我