Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] FAIZ

主角當然是加axel

packing個頭出事了...不過只係packing....

無買普通faiz,不過睇黎d件差唔多

小小驚喜,心口可以合返埋,不過...合得黎係唔靚的,因為果2塊版是平的....(說明書有提過心口合到...)

這個才最好看的...

背後也有上色,而且果2塊野detils十足

手錶其實唔只比一隻的,仲比多一隻有axel晶片的手錶,不過沒普faiz,不知普faiz是否有插口?

來個沒特效(對,原本打算加的,不過懶...)的爛劇場

kaixa:死....
faiz:(電腦音:ready.)

kaixa:....啦....
faiz:打陣psp先

kaixa:...啦.....fa
faiz:差唔多....save左先

電腦聲:time out

kaixa:丫!!!!點解我比人ko架!!!
faiz:收工,去打埋鋪機先.

這回的 axel....不是沒改而是更嚴重,看?裝著的buster頸係全系列最長(其他的...基本你是看不到有頸的),shf....還只是長一點,,axel...長得恐怖的頸!!!!

反正都拿了出來,裝著vs shf

shf高了,黃色也更黃,不過指尖銀色沒了

武器,有螺絲的是來自裝著,不過裝著在摺合時,槍頭是可以摺入去的,shf?沒有這個功能!

舊版中有劍刃,新版是沒有的

舊版的外掛式劍刃比新版肥大,其實新版劍刃最突出的是光劍吧!
另沒映相的,背後機關炮新版是要換件,但裝著不用換,而且講造型,舊版短左d又唔覺有咩問題...
gd background~~~~
回復 2# felixllt
多謝....(誰想阻人家拿斧頭.....)
卜卜先:he:...............................
正~大大好多555  我得2隻
十卜,
同裝著比,好大進步:71:
支持分享~~~~~~~~~~:)
回復 3# zeroeo

me~~~~~~~~~:66: