Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 宇宙大帝動漫節有售

我果時第一個己經講左話 睡記cut貨自己會係會場賣.
只不過當時冇乜人理.而家重估唔到咁狼差不多@%))....
如果香港多幾間代理就好.唔駛佢玩哂!!!
係唔係當我地water fish!~
由得佢啦, 知價既就唔會同佢買, 咪由得D有米蟲買, 買完拿拿聲同我走, 唔好再去旺角同我地爭
我果時第一個己經講左話 睡記cut貨自己會係會場賣.
只不過當時冇乜人理.而家重估唔到咁狼差不多@%))....
如果香港多幾間代理就好.唔駛佢玩哂!!!
玩具人生 發表於 30-7-2011 09:49 AM

如果佢賣建議價2100有找, 相信半曰已經賣完, 要再CALL貨先得.

現在佢炒埋一份, 唔會搶走佢D大客的生意, 算係咁(注意佢的大客唔係我地D玩家, 而是佢D大戶)
Ha, 仟幾蚊野响動漫展賣到甘, 我有少少唔想去動漫展了。
留响屋企收拾下, 買少D野時又收拾工夫少D。
:)
如果佢賣建議價2100有找, 相信半曰已經賣完, 要再CALL貨先得.

現在佢炒埋一份, 唔會搶走佢D大客的生 ...
redfish 發表於 30-7-2011 11:05 AM

紅魚大大講得有道理,
呢次佢真係有少少唔知係咪醒過頭...
佢D價太超乎現實.我估動漫後佢要將部分貨回留番市場(即大鋪或細鋪)
Ha, 仟幾蚊野响動漫展賣到甘, 我有少少唔想去動漫展了。
留响屋企收拾下, 買少D野時又收拾工夫 ...
mars0083 發表於 30-7-2011 11:18

:71:
有時得閒執吓間房先發覺原來自己好多嘢未拆未玩
still kui lo mole chow far height pok kui hum ka chance

"瑞華行"再係咁賤落去, 就真係要詛咒佢老細遲早乞米---"睡橫巷"!
半田健人_555 發表於 30-7-2011 12:31 AM