Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 宇宙大帝動漫節有售

代理賺埋妙家個份!!!
CRAZY PRICE !! :38:
頭像被屏蔽
今日真係見動漫有大帝賣, 衰記真係CUT人貨然後自己賣,  真係可怒也.
bad-aries 發表於 29-7-2011 10:25 PM

禁入面D大帝o甘貴有冇人買??
我行咗5個幾鐘,好似一盒都冇去到貨
見到有人  問價後 俾錢:50:
頭像被屏蔽
另外,Bandai是不會理會的,代理只是用建議零售價銷售,雖然這是貴,但不算是炒價,而且代理是必須用此作為零售價銷,不是的話,建議零售價就冇意思了。雖然這是好貴,我也不會買,但這是商業規則kongtat 發表於 28-7-2011 07:20 PM

根據瑞記ORDER FORM, 建議零售價其實是2100有找, 不過呢個價是瑞記定的, 和BANDAI無關.

如果百貨如JUSCO是跟返ORDER FORM中的建議零售價賣, 而又冇人HOLD貨的話, 相信會平過會場
"瑞華行"再係咁賤落去, 就真係要詛咒佢老細遲早乞米---"睡橫巷"!
根據瑞記ORDER FORM, 建議零售價其實是2100有找, 不過呢個價是瑞記定的, 和BANDAI無關.

如果百貨如J ...
redfish 發表於 29-7-2011 11:40 PM

Sorry!I just expect they will use the updated exchange rate to set the price and they could sell at their set price. Of course, they can change before they launch.
As I know, Jxxxo and Txxxxus, may working at consignment basic. So, the price will be the same as what 衰記 set.
I saw similar price in the other booth today.
頭像被屏蔽
睡橫巷 ~ 我祝你冚家平安兼富貴,小心後尾個幾年呀{:3_127:}
唔多覺有人買, 亦唔多覺有人拎住.

不過之後我地去左太源街, 果度某間有貨, 都係賣24XX, 真係有人買.
bad-aries 發表於 30-7-2011 12:34 AM

我見到有人比錢買.....就係佢呢個動作,令我差d都行0左過去......
頭先起會場 TRU 見兩西裝友用Visa買!
最short係乳罩船27漁都敢死!
如果25魚都買,不如去y記到bid都平過佢:53: