Toysdaily 玩具日報

查看: 18722|回復: 35

[詢問] 而家先買... BM 12 吋 響鬼... 會唔會倒錢落海 ?

而家先買... BM 12 吋 響鬼... 會唔會倒錢落海 ?

上網查左一查 !
有三個版次...
第一版唔好提啦而第三版無溶線
( 其實咩係溶線 ? )

換言之即係第三版最好 ?
但係應該點分第幾版呢 ?

甩件是否好常見 ?
我見有話溶膠痴住 D PARTS... 會唔會一開盒未玩就痴了 ?

:64: :64: :64:
除非好平,唔係真係可以慳番.
我隻係第三版,但係個心口都溶到一達達,又自動斷腳.
等再版2.0好過喇.
等再版好d, 其實第三版都有溶線.
等ver2啦,佢企堆平成拉打度,成個小矮人咁
頭像被屏蔽
dun be silly.........
就算公佈出新version起碼都等成年先有得買,如果平咪買隻玩住先~

我好鍾意響鬼, 我有隻第一版, 係會溶線, 跟住去代理搞, 成大半年後至羅得番, 溶線問題解決咗.

但最大問題係body易爛....Display係好靚仔, 件衫既色亦好正, 但玩就...:69:...我而家都唔係好敢掂佢....
就係響鬼 12 吋真係特別唔同先想買返
你睇下 OOO / W 果埋真係只不過係放大版 SHF...
DETAIL 度無增加到 , 應有盔甲位置竟然只係皮套一部份 , 成色又唔係靚左

響鬼 12 吋唔同在隻色已經贏九條街... 亦好少有咁 DETAIL 的響鬼
所以我由當年到而家都想買返...
之前返學無錢買嘛...
BODY 易爛其實是早期所有 BM 拉打的痛病嗎 ?
THE NEXT 我都有興趣
但亦聽過呢個問題
我隻第二版冇事!真係幾靚!!!
我隻係第二版都無樹,功令仔.....但都係唔敢郁佢,驚爛。
如果版主等得,就等Ver.2啦,應該好快會出!(我估.....因為M記技窮,要不停番兜!)
我好鍾意響鬼, 我有隻第一版, 係會溶線, 跟住去代理搞, 成大半年後至羅得番, 溶線問題解決咗.

但最 ...
nam501xx 發表於 27-7-2011 01:54 PM

我第一版唔知有得換,而家佢企係度,D線唔痴到其他野,未溶得太勁....
頭像被屏蔽

但最 ...
nam501xx 發表於 27-7-2011 13:54

自己換 body, 換左靚仔哂 :71: