Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sohen

[詢問] Enterbay 死亡遊戲 body 染色一問!!

多謝大家既意見!!! enterbay衰到無朋友la, check件只可以選舉3盒, 件戰損衣件件唔同樣, 睇多件都唔俾, 頭雕 ...
sohen 發表於 27-7-2011 10:05 AM

你係新玩家??????????????????
垃圾公司出SAD貨好正常.
唔好彩請揀左件冇事既,先可以換.
只係第一次玩"入悲"....全因為死亡遊戲.......點知就悲哀la......玩hottoys好好多!! 老實講, enterbay d 件係正既, 如果hottoys 出body and 頭雕, enterbay 出件, 就perfect la....!!
話明係死亡遊戲嘛,比個大頭怪嬰個頭嚇親,加上個body比幅射射到五顏六色再嚇多嚇,名符其實嘅死亡。
玩得EB你要預埋D唔可預計葛缺點~阿CEO同某些政府一樣 我有得你用 你玩 你就應該感恩啦 出小問題系正常架 你以前有無得玩甘樣葛野啊?~簡直強加邏輯
入悲既野唔好再掂,專心幫HT獨大啦!(其實都無得揀:42)
現家就算佢出乜野正野,(Leon 套戲係正,但係比入悲出都無法,唯有等HT再出先買)
我都剋制自己唔買,電影人形Figure都係HT好。HT好HT好HT好:75:
實話實說, 佢d件真係幾ok既, 個木制背景落足料唔係ht 個d paper背景!! 不如入悲轉行賣配件算la !!
實話實說, 佢d件真係幾ok既, 個木制背景落足料唔係ht 個d paper背景!! 不如入悲轉行賣配件算la !!
sohen 發表於 27-7-2011 14:54

二千蚊喎隻野, d 錢計埋落去架,
HT 果隻千五咋 ....