Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小堅

[吹水專區] 小女孩逼婚 男童喪喊

所以眼看 / 耳聽未為真...
信自己最好,所以我就算睇完新聞之後都要慢慢消化完先再作定論...

P.S.  ...
小堅 發表於 27-7-2011 02:33 PM

又有新野:
http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=50029746

PS:可能真的會走在一起呢~
又有新野:

PS:可能真的會走在一起呢~
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 02:57 PM

證明左跌落黎個個唔係人...
我覺得前線工作人員係無罪,要怪就怪個班坐冷氣房既高官...

P.S. 第時佢地結婚,唔駛專登拍片,已經有一段現成既係到...
證明左跌落黎個個唔係人...
我覺得前線工作人員係無罪,要怪就怪個班坐冷氣房既高官...

P.S. 第時佢 ...
小堅 發表於 27-7-2011 03:02 PM

要怪就怪個體制,一黨暴制的結果就係咁!!

PS:咁又唔錯阿XD
要怪就怪個體制,一黨暴制的結果就係咁!!

PS:咁又唔錯阿XD
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 03:44 PM

冇辦法,始終唔係民選出黎既...

P.S. 到時叫佢地現場再演繹多一次,咁就VER呢骨啦...
應該唔係偷工減料...
聽左幾日新聞,話出事當日後面有列車撞向前面個部列車...
先令到意外發生...
我 ...
小堅 發表於 27-7-2011 02:08 PM

偷工減料唔一定係D實質材料! 呢單野好明顯係 software 問題, 我就係發覺香港同大陸都好唔注重 customize software development o架重要性, 成日 excel 走天涯! 睇見香港D銀行最多整幾個 macro 就當 automate o左, 都痴能線o既! 係大陸就走另一個極端, D人成日連 OS 都話要自己 build! 又唔係有咁o既 resource 同時間又唔做 testing, 邊Q個敢用:55:

不過呢個 thread 唔係應該講返條靚妹同靚仔o架咩!
冇辦法,始終唔係民選出黎既...

P.S. 到時叫佢地現場再演繹多一次,咁就VER呢骨啦...
小堅 發表於 27-7-2011 03:46 PM

唉...來生不做中國人...
即係咁,我唔要求政府做d野好有成效,因為可能d政策係好遠見要十年八年後先睇到,

(所以你睇我對香港政府都無乜意見,係除了班高官有d位仲低能過小學生我先火起,
好像人口普查咁,獨劍行入屋遲早出事架啦,唔好話風化,打劫都夠死啦!!
兩個人一組,一個屋外一個屋內係好常識好合理的打法,我就唔明係咪真是咁貴/咁趕要獨劍行呢?)

起碼一個政府做野起碼對得起普遍人的良知,引用電台DJ的講法"一個女仔俾人強姦,你俾佢去警署報警啦!!我們淨係想咁遮!!"
大佬,黨大於法依D說話都嗡得出的政府仲可以講D咩...
"戴套強黎"已經唔算強姦咁仲有王法既?
已經唔講六四依筆血債了1!

PS:咁都幾溫馨WO~哈哈~
回復 20# hondacl7

X!!D硬件都咁流邊Q個會睇軟件阿!!

都係我衰,依排一開FB就粗口滿天,都是講天滅土共,攪到我都特別煩躁~
回復  hondacl7

X!!D硬件都咁流邊Q個會睇軟件阿!!

都係我衰,依排一開FB就粗口滿天,都是講天滅土共,攪 ...
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 10:57 PM

之唔係, 軟有軟架有用, 硬有硬架巴閉先得架嗎! 一味得個硬, 食o左偉哥咩! 軟硬都要好好配合先得嗎! 成日硬住點痾尿啊!

haha, Ching, 呢輪冇你係到吹o下水, 返工悶Q死我! BTW, 老兄你都好夜訓o下喎!:58:
之唔係, 軟有軟架有用, 硬有硬架巴閉先得架嗎! 一味得個硬, 食o左偉哥咩! 軟硬都要好好配合先得嗎! 成日 ...
hondacl7 發表於 28-7-2011 01:45 AM

好鬼衰架你,扯左去"硬"都有既:58:

我一直與你們同在:52:
大家超級離題啦...
:DD