Toysdaily 玩具日報

查看: 2815|回復: 24

[吹水專區] 小女孩逼婚 男童喪喊

http://www.youtube.com/watch?v=Mklz-WWuKg8

史上最慘求愛紅爆網  逼婚妹搞喊男孩

逼婚!問她是否願意嫁他,她立即說「 yes」更說非君不嫁,他聽到後鬼吼大哭猛說「 no」不娶她。這個她原來只有 5歲,她逼 7歲男童娶她,堪稱「逼婚妹」。媽媽錄下,逼婚片段立即在網上爆紅,網民戲稱這是史上最慘的逼婚。

媽媽一開始問名叫克莉絲汀娜( Christina)的「逼婚妹」,是否想要嫁給歐文( Owen)。小女童說 yes,非他不嫁。男童聽見即失控,尖叫大哭說 no!
當媽媽問歐文哭甚麼時,「逼婚妹」竟衝出來對歐文連說六次「 yes」,還鐵定口吻說:「我一定要嫁給你。」如此求愛,絕不感人,歐文更哭得山崩地裂。「逼婚妹」求愛不成對著歐文大叫:「以後你要跟我要糖果的時候,我一定不會給你,跟你一樣說不!」媽媽趕緊結束這場逼婚。

網民看了片段,有人說:「其實他們已結婚了吧,這樣吵架跟夫妻沒兩樣嘛。」有人則抨擊媽媽:「她根本是這場戰爭的導火線。」
大大有無原版?我唔想要d旁述…
有趣麻~
終於可調劑這陣子被共匪弄到憤憤難平的心情...
大大有無原版?我唔想要d旁述…
原罪 發表於 26-7-2011 10:03 PM

有原版^^...
慢慢觀賞...
http://www.youtube.com/watch?v=BXg0GzEK9pU
有趣麻~
終於可調劑這陣子被共匪弄到憤憤難平的心情...
隨感一亡魂 發表於 26-7-2011 10:43 PM

呢幾日睇佢係未確認情況下就清理現場...
實在睇到眼火爆...
呢幾日睇佢係未確認情況下就清理現場...
實在睇到眼火爆...
小堅 發表於 27-7-2011 08:57 AM

那班根本就唔係人...
那班根本就唔係人...
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 10:29 AM

上面又點會理下面D人既死活...
上面又點會理下面D人既死活...
小堅 發表於 27-7-2011 10:30 AM

唉...
尋晚睇新聞有個特警抗命搜救,救出一名小女孩...

依件事我有兩個感想:
1)蘿莉控力量無限大XD
2)抗命二字令人無限唏噓...
唉...
尋晚睇新聞有個特警抗命搜救,救出一名小女孩...

依件事我有兩個感想:
1)蘿莉控力量無限大XD ...
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 10:43 AM

佢唔放棄我覺得呢D先係拯救隊應該做既事...
相反上面咁快清理現場,我覺得係想快D可以通車...
人命係上面黎講可能唔值錢,不過我身為一個中國人...
我覺得上面咁既行為,真係國際笑柄...
佢唔放棄我覺得呢D先係拯救隊應該做既事...
相反上面咁快清理現場,我覺得係想快D可以通車...
人命係 ...
小堅 發表於 27-7-2011 01:18 PM

以下聽說:

不只因為加快通車,
因為這單係人禍,
如果死亡人數到了一個地步就要不知多少高官負責任下台甚至死型...
而且再留低果攤殘骸,又會有更多證據證明偷工減料阿,人為疏忽阿等等等等...

天理何在...
以下聽說:

不只因為加快通車,
因為這單係人禍,
如果死亡人數到了一個地步就要不知多少高官負責任下 ...
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 02:04 PM

應該唔係偷工減料...
聽左幾日新聞,話出事當日後面有列車撞向前面個部列車...
先令到意外發生...
我唔知係人為問題定係其他原因...
不過如果唔先拯救生還者 / 清理屍體,就動用大部機械黎清理現場既話...
咁就真係最不該...
對上面黎緊下面既死亡數字只係一咋唔值錢既數字(講緊係人命)...

P.S. 我地離晒題啦,哈哈,講返個靚仔有咩地方咁吸引個靚妹一定要嫁畀佢...
應該唔係偷工減料...
聽左幾日新聞,話出事當日後面有列車撞向前面個部列車...
先令到意外發生...
我 ...
小堅 發表於 27-7-2011 02:08 PM

官方話俾雷劈,搞到停電,所以後便果架就隊埋去了!!
但有生還者片段流出話架車根本行得好好地,係後便果架無啦啦就隊埋去...

上埋有爭議性的先不表態,
但拯救生還者 / 清理屍體係為了隱瞞真確的死亡人數依個講法卻相當可信...

PS:無理由但堅定,這就是愛麻XD
官方話俾雷劈,搞到停電,所以後便果架就隊埋去了!!
但有生還者片段流出話架車根本行得好好地,係後便果架 ...
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 02:19 PM

我會信生還者既說話,多過官腔...
官腔永遠只會收埋真相...

P.S. 我相信前世今生,哈哈...
我會信生還者既說話,多過官腔...
官腔永遠只會收埋真相...

P.S. 我相信前世今生,哈哈...
小堅 發表於 27-7-2011 02:21 PM

但有太多官方打工混入民間混淆視聽,
所以我只信(個人認為)有七成或以上合理的流言。

PS:前世今生?咁就該煨lu XD
但有太多官方打工混入民間混淆視聽,
所以我只信(個人認為)有七成或以上合理的流言。

PS:前世今生?咁 ...
隨感一亡魂 發表於 27-7-2011 02:30 PM

所以眼看 / 耳聽未為真...
信自己最好,所以我就算睇完新聞之後都要慢慢消化完先再作定論...

P.S. 可能到佢地兩個大個之後睇返,真係得啖笑...