Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[玩具報告] [外拍] ART Figures NAVY SEAL SPECIAL 戰鷹一號 -之- 烈日暴曬 (P.3新加MK23圖)

我鍾意個副標題 "烈日暴曬"~!

玩外拍..."根性"指數真係需要好高先得~!

大熱天時...又多蚊....不過 ...
MAX 發表於 25-7-2011 01:42 PM

件figure小弟昨晚幫佢除鞋研究,素體方面只要知道關節方向,活動無大問題。

可惜始終都係膠鞋有所限制...

不過竟然有袜子算係少有的執著。

忍不住google了一下"根性":

「從刻苦耐勞之中習得之強大精神力」

謝謝Max大大。:64:
件figure小弟昨晚幫佢除鞋研究,素體方面只要知道關節方向,活動無大問題。

可惜始終都係膠鞋有所限制 ...
catcat 發表於 26-7-2011 07:56 AM

又或者簡單地講....
堅韌不拔的精神
當中既霸氣確實難以用文字黎形容得到 :$
絕對感到貓大既熱誠,亦想像到上半身曬傷的痛!:64:
似乎套衫同配件好似好正咁喎

但為何唔跟原著, aimpoint反轉用:34:
今日終於比小弟搵到支MK23, 好在上次造滅聲器時多造了兩支.

(上, 1911 ; 下, MK23)

一於補多幾張相:

軍BOOT舊化幾好.

黎番個大頭.

招牌海報POSE.

謝謝收看.

:64:
回復 1# catcat

好正呀d 相!!!
大大可唔可以話我知o係邊度可以入手呀?!
同埋咩價位?!
thx~~~~:77:
[暴曬外影] ART Figures NAVY SEAL SPECIAL 戰鷹一號 -之- 烈日暴曬

早兩日MAX大嘅正POST珠玉在前 ...
catcat 發表於 25-7-2011 07:53

你做 mug 又去我屋企??:53:
實蕉,同我沒收咗個士兵佢!!:DD
支持正圖∼支持外拍∼:handshake:
今日終於比小弟搵到支MK23, 好在上次造滅聲器時多造了兩支.

(上, 1911 ; 下, MK23)

一於補多 ...
catcat 發表於 26-7-2011 11:38 PM

Cat兄真係影得好好,再十卜多一次先:43:
頭像被屏蔽
好毒呀!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節