Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Wonder Festival 2011 新品集中貼

OH MY GOD~!!! 我的天呀~!!! 我都想說"終於等到了~!!!" :$
有幾多大大都是在等它呢~~?? :handshake:
repaint就是把紫色的部份轉成黑色~~ 還會有什麼特典呢~~??
oh my god!:43:

that would kill many people in ebay and yahoo...:34:
唔好意思...
我想知呢隻 repaint ver...repaint 左係邊...同之前個隻好似差不多
36韜 發表於 24-7-2011 08:22 PM

http://pony-hp2.web.infoseek.co.jp/B-GETTER.htm

OH MY GOD~!!! 我的天呀~!!! 我都想說"終於等到了~!!!"  
有幾多大大都是在等它呢~~??  
re ...
ToyKnife 發表於 24-7-2011 08:22 PM

看說明跟圖片
好似兩隻可相互換裝:)
GOOD!!!!!!等很久了:$ :$
終於發生!:)

唔係馬後炮,我真係留過post話出repaint,唔會影響之前個版本係「限定」!所以實出!

話時話,仲會有隻Getter 1 Black version?

(呢隻叫龍馬version)

編輯:睇返,呢個本身就係Changing Set!包埋!
隻 eva 好似好有質感同重量...
雖然魔動王會出埋剩下的 風 同 水 個 4 隻...不過都唔知幾時的事...連模版都冇...得圖...冇期待
之前講下講下真係中咗:$

應該是有兩個面罩兩個斗蓬................正!
回復 7# 馬仔

我都等左好耐...
不過, cm 出品真係要諗諗, 價錢貴, 又成日番出, 真係令人又愛又恨
正!天元必入...

M9 我都估係Alter...

完全變型31...  唔貴既話都入:shy:
可以换装:34::34:
好彩毒我唔到:)••••••
Although I have the orginal vers. already, I still wanna buy 1 more for playing! :71: