Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Wonder Festival 2011 新品集中貼

Received from Japan today!!

:)
魔動王好似不錯, 唔知幾$

[武裝神姬] 劍士型 (WF2011限定?? 新異色版) (官網圖)

唉~~~!! 日本 WF2011(夏) 會場限定 - 異色版...........香港朋友入手不能.....:53:

成個package好似有好多嘢添 !! 連iphone4套都有 !!

唔知有無brother 知道香港有無人可以代買 / 有得訂呢 ??? :58:

25,000円勁貴, 但都好想要!!!!!:63:

[武裝神姬] (WF2011) 電單車型x2; 劍型斧型; 忍姬型x2, 仲有..

電單車型x2  :D:D:D:D:D:D

劍型斧型 :handshake::handshake::handshake:

忍姬型x2 :shiny::shiny::shiny:

仲有......唔知係咩型 .....:(

konami 完全係向我地神姬fans 施放核彈 !!!! 錢包先生被打入十八層地獄 !!!!!! :59:

超爆激勁鐘意 電單車型 姊妹花, 這是繼車型之後我最期待的 !!!  如果konami 出咩異色版, 我全單照收 !!!!:35:

預計未來一年將會是一片神姬海:70: .... 屍橫遍野, 血流成河 嘅 錢包先生.....:31:
最後嗰幅…神姫天元?:47:
我俾$$$$$$$$ 黑31 .......
電單車...好正:71:
Thanks for information. The bikes look very good. Especially the black one.
GOOD GOOD AR >T< !!!
頭像被屏蔽

my god...中晒!!! 點算.....:no:
另外我想問下, 圖1中左下角個款都好型, 係咩黎?
粉紅電單車神姬好令好型; :shiny:
晤知定價多少?  考慮考慮 ...... :67:

CMS官方REPORT
http://cmscorp.sakura.ne.jp/blog/2011/07/post-59.html
http://cmscorp.sakura.ne.jp/blog/2011/07/post-58.html

SHOW出來的BRAVE合金新野真的是只得宇宙騎士, 其他無晒影

新產品感覺都不錯嘛~~
只是定價太高這一點很叫人討厭......

隻D-Boy 似乎前臂及手腕只可轉不可上下擺動…