Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Wonder Festival 2011 新品集中貼

回復 11# marco0428

F係file

E係啤牌

副啤牌好似幾正:D
喔喔,原來可以換裝成原先紅蓋特的黑色版本阿!!!
那可以考慮多訂一隻,之前的紅蓋特沒買到QAQ有點可惜了...黑色版本應該不錯?

多謝九郎大的辛苦翻譯!

回覆上面的香港朋友,限定再版未必不是一件好事,當初若是購入初版黑蓋特是用一開始預定的價格的話其實不會虧,這次再版可以讓很多後來因為真蓋特出現而愛上EX合金的同好們可以一起享受買玩具、玩玩具跟收藏玩具的快樂!

更何況...若是真要說此間公司在版很無恥,那BANXXX不就....

習慣就好,我也吃過幾次高追後而在版的痛苦,看開後就覺得其實玩玩具真的是快樂就好!
不錯...可換裝變黑31..就真係要訂夠2隻了:67:
點解有大大覺得呢隻係限定再版呢?
呢隻版本隻色都唔一樣, 所以初版都依然有佢既價值~~
因為我自己覺得初版隻色真係靚D, 所以如果俾我揾到隻$6000-$7000幾初版我依家都會買~~
(當然REPAINT版都係必入ITEM啦~~:34:
唔錯喎~~~~可以考慮~~~~:shiny:
頭像被屏蔽
Under 30,000 yen is not bad lar.
I was in Akiba last week and saw an opened box one priced at 168,000 yen!!
I thought I struck gold as I mis-read it as 16,800 haha.
佢個頭係2式黎,應該出番2式先
yinhei_wa 發表於 25-7-2011 02:48 AM

係WO,冇旁邊隻角(?)
差d唔記得, 之前好似話有隻港版ironman?
依家影都冇埋....
其實都OK呀, 可以變GETTER 1, 咁有舊black ver. 嘅都可以再入, 廠商都唔算無良呀....
最鍾意第三部(因為接觸JOJO都係因為睇左第三部OVA開始)
第四部第五部緊隨其後咁鍾意
第二部都還好
第 ...
superterry 發表於 25-7-2011 10:33 AM

我覺得第七部都幾正  但當然冇以前345 部咁正啦  但點都好過不知所謂的第6部

Yamato 1/60 完全變形 VF-17S,VF-19S/P/F 攝影禁止 no photo

攝影禁止: 1/60 完全變形 VF-17S,VF-19S/P/F no photo now
我成日覺得郭富城某套衫勁似米斯達.  可能係咁啦.
Duraxyll 發表於 25-7-2011 02:54 AM

直頭係啦    :x

WF2011夏 Medicos 超像可動 超像革命

WF2011夏  
Medicos 展品
超像可動

超像革命

YAMATO GK 1/60 完全變形 VF-1用部件

GK 1/60 完全變形 VF-1用部件