Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Wonder Festival 2011 新品集中貼

有埋呢架飛機好似完美D, 但又好驚CM's開天殺價囉!
2012 2月??2013 2月都唔知見唔見影:(
正呀, 拉鏈仔個配色正正係我心目中拉鏈仔既顏色
祖羅未上色都已經好正
Dirty Pair 是可動!!!而且,面相,關節和身材都做得不錯!!!我要!!!
gazza1211 發表於 24-7-2011 04:20 PM

大大, 呢個應該係GUTTOKURU系列, 索價應該不菲喎!
條大拉鏈嘅用途同 "多啦X夢" 嘅隨意門差唔多 ~
廬山百龍霸 發表於 25-7-2011 03:18 AM

只係佢唔係四圍都去到,佢只係好似一隻門咁樣可以令你入去「裡面」。
6隻小替身都有埋真係佛心來了
我原本仲以為只係得把死人手槍當交功課添
superterry 發表於 25-7-2011 08:23 AM

應該話︰6隻都有真係大獲了﹗上次畫家都$3xx,今次6隻……哈哈~~~
小心,到時又說cut單,炒價啊。。。。。。。。。。。。
gazza1211 發表於 24-7-2011 11:24 PM

大哥,件野o甘貴我通常去大鋪訂,貪圖佢可以碌咭, 我唔會因為平2-3佰去細鋪試.
落訂慳幾佰, &#25886;貨&#24543;到爆 >t<!!!
可惜! 還是沒有加上眼珠(動畫及佐滕先生的草稿是有的).....希望好似SHIN GETTER 咁作出修改LA
宇宙騎士真係幾正,不過想知道什麼size>t<!!
黑三一重塗版可換裝為紅三一Ver. Black
九郎 發表於 25-7-2011 01:29 AM

咁幾正喎:71:
熱血回歸了.....不知這棵"斧斧生威"又會否出 REPAINT VER 呢又!?
過路人 發表於 25-7-2011 03:17 AM

我估應該無咁快啦:45:
3差&#22050;樓下啦我估已經好好 ; 你知家陣D YEN 咩位啦 ......
廬山百龍霸 發表於 25-7-2011 03:24 AM

快十算了:67:
未買的係一件好事,買左的就比一間無信譽的公司搵笨,限定都再版。
lukyuet 發表於 25-7-2011 04:47 AM

Why no credit? You buy a toy is not for fun but the company's creditability?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 2 字節系統限制: 15 到 10000 字節
:60:第一和第二部都&#27809;看:unhappy:
第一代Jojo &#20010;造型太弱&#40481; :Q  D.I.O 几型 :D
第二部几只看落都不&#38169;:handshake:
第五部- 必入 :DD 。 不知道好不好入第一部果&#20004;只, 入都系&#20026;&#20080;而&#20080;。