Toysdaily 玩具日報

查看: 17531|回復: 17

[週邊精品] 怨念解除~~ex 真三一 X 港產神兵~~

我放棄換"艾瘋"而買咗呢隻嘢~好多人都話qc唔好又爛翼,好好彩我果隻無咩大問題~好多大大都影咗好多靚相,所以我没有影佢本身d武器,希望大家唔會燜la,因為我見到隻嘢真是好熱血呀~~:*
正常影張先,隻翼無問題,但都唔敢點玩,快快手影完就算la~真唔明點解咁貴ga玩具都要好似抽獎咁
?t=1311358901
呢把虎斷好fit佢~~

好惡呀,因為揸咗把地獄惡呀~~

咁樣拿住把驚寂好有刀手feel~

其實龍戰都好襯佢,可惜把嘢大咗dd~~

我覺得最fit size的兩把"天下"~"世界"
當能領悟天下~才可擁有世界~

題外話~當年因為女友生日而無買到黑三一,我只覺遺憾,没有後悔,因為當年的女友已成今天的老婆,當我見到呢隻時候我没有怎麼考慮就買了(當然老婆無反對la),但應該不會再這應瘋狂了~
正確的決定!:71:
ex 真31 crossover 港產神兵 (最like龍戰), 夠膽識有意思, 支持! :71:
讚! :71:
我諗起到依家都未同真三一影相。:56:
sure, 老婆 is better than 黑三一
大大你有冇大邢王呀, 我估都幾夾, 紅色之餘又有d邢氣...
cross over, creative:71:
勁呀....比個LIKE你:35:
襯到絕!
(真三一好似變咗關公像:34:)
咁樣夾法又幾正喎! :71:
好玩呀!
不過大大貼港漫神兵?要有心理準備會被調區…
HAHA 咁CROSS都幾正WO~幾襯~
真係幾match喎:71:
ex 真三一買得好:34:
多謝大家支持,因為我d刀刀劍劍真是太多啦~~我真是唔會原來港產神兵唔是呢區,因為好少出怗,wakaka~~六樓ga大大,我唔知邊把是邢王,得閑交流下~~