Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

[活動展覽] 看看美玩的新品.

回復 2# warxv
其實80年代, 當時mattel已經有金剛戰神個licence, 因為佢有出過5位駕駛員, 而我自己都有買到. 最攪笑係我連奸角個巫婆同埋佢個棺材太空船都有買.
聽講voltron係外國係好hit既.
好多正野 THX!!:71:
我想說lego的展示品問題...........
那只不過是初版"有色灰模"罷了!!!
各位看真一點,那美國隊長的人仔是貼紙貼上圖案來的~
lego一向是用現有的零件去組合,新設計的初型~
距離正式上市有半年之多.........
這新坑是2012年的產品啊.................................
:59:
---------------------------------------------------------------------
美玩的公仔...向來不吸引到我~
play art的 batman這次吸引到我了~
那要看價格才考慮~
另外雷霆大姐FF13-2造型反而吸引到我~
個人喜歡魔幻feel~
:70::59:
唉…小弟今年都中幾多野…死得…

補充:那不是雷電大人,是「灰狐」。即ps第一集的機械忍者。
THUNDER CAT 4吋
:43:
百獸王d人仔好正呀!!!!
MARVEL人仔暫時除HULK之外都沒多大吸引力,角色欠點神韻,希望之後會有點改善.比較期待是PLAY SET部份如何處理....

我反而覺得HULK最吾似LEGO呢
小弟鍾意玩6'' 多D, 希望marvel出番多D; :67:
另外, 隻6''雷神, 小弟見SSP精口已有..... (晤知有無睇錯, 有錯勿插 / 小插) :(