Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 2011 San Diego Comic Con 3.75" Movie New Avengers 必睇!!

關閉 [複製鏈接]
Sentinel 係幾正,不過太大隻,放棄了!
gumng 發表於 27-7-2011 03:34 PM

拍埋d 3.75好有氣勢架...
gumng兄你咁多3.75,整番隻Sentinel,來個”蟻多嬲死象”,正呀!
你跟本就係想將人推倒
Devil_Fudou 發表於 27-7-2011 15:44

我都唔想因為咁攪到有人受傷嘛... oAo
勁羨慕Devil_Fudou兄入到隻特別版Sentinel
大ken 發表於 27-7-2011 02:31 AM

有咩好羨慕唧~ HK動漫節都有啦~
有咩好羨慕唧~ HK動漫節都有啦~
Devil_Fudou 發表於 27-7-2011 03:51 PM

Devil_Fudo兄有所不知,動漫節那幾天我剛巧不在港,
加上今天看報紙知道已有大批炒家在會場守候......
要入場血拼已無我份了:die:
入到場也只空餘恨...
我冇咁嘅意思... o3o"
SuperBus 發表於 27-7-2011 02:46 AM

咁你即係咩意思?:^
拍埋d 3.75好有氣勢架...
gumng兄你咁多3.75,整番隻Sentinel,來個”蟻多嬲死象”,正呀!
大ken 發表於 27-7-2011 03:47 PM

我都想!不過真的無位放!
家中已有兩大包3.75"(斗斗城最大size的plastic bag), 20幾隻classic d class 老變, 三隻v class tf3 老變,再加天火和文哥,未計其他mg rg 模型和10幾隻6”,我的櫃都已經塞滿了!
再放埋sentinel, 我眞係會被人圍死!
家中已有兩大包3.75"(斗斗城最大size的plastic bag), 20幾隻classic d cla ...
gumng 發表於 27-7-2011 04:03 PM

gumng兄都ok既,你已經有足夠”材料”為你個玩具櫃每季轉一次display,
好似時裝店咁,然後影下相滿足下我們TD班Marvel,TF的Fans,
咁就功得無量啦!:he:
Devil_Fudo兄有所不知,動漫節那幾天我剛巧不在港,
加上今天看報紙知道已有大批炒家在會場守候......
...
大ken 發表於 27-7-2011 02:59 AM

搵人幫你買囉~
家中已有兩大包3.75"(斗斗城最大size的plastic bag), 20幾隻classic d cla ...
gumng 發表於 27-7-2011 03:03 AM

攬住訓咪得囉~:DD
咁你即係咩意思?
Devil_Fudou 發表於 27-7-2011 15:59

只係話你D Cosplay 女係經過細心挑選唧... o3o"
gumng兄都ok既,你已經有足夠”材料”為你個玩具櫃每季轉一次display,
好似時裝店咁,然後影下相滿足下 ...
大ken 發表於 27-7-2011 04:10 PM

我d 玩具是不能夠暴光的, 家中有高設防的守衛系統, 一旦暴光真的不憾設想!!  
全部要入好膠袋再放入櫃桶入面, 玩具櫃對小弟來講簡直是奇蹟!!
攬住訓咪得囉~
Devil_Fudou 發表於 27-7-2011 04:15 PM

師父你有玩具地庫更係風涼la!!
如果我有玩具地庫, 莫講 6", 36" 我都儲齊哂!!
我d 玩具是不能夠暴光的, 家中有高設防的守衛系統, 一旦暴光真的不憾設想!!  
全部要入好膠袋再放入櫃桶 ...
gumng 發表於 27-7-2011 04:17 PM

....玩具高設防監獄......:(
....玩具高設防監獄......
大ken 發表於 27-7-2011 04:19 PM

有無睇 toy story 3??
不過暴光後唔係玩具有事, 係我出事!!
只係話你D Cosplay 女係經過細心挑選唧... o3o"
SuperBus 發表於 27-7-2011 03:16 AM

咁多靚女當然要細心挑選啦:shiny: