Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 2011 San Diego Comic Con 3.75" Movie New Avengers 必睇!!

關閉 [複製鏈接]
好玩嗎?
無明: 發表於 25-7-2011 11:55 AM

唔拆喇呢隻~~ 同下年Wave1果隻一樣渣嘛~ 唔同色only~
唔拆喇呢隻~~ 同下年Wave1果隻一樣渣嘛~ 唔同色only~
Devil_Fudou 發表於 26-7-2011 12:57 AM
有冇拎上手玩過,關節,上色各樣還好嗎?
應該話曾經有路
Devil_Fudou 發表於 26-7-2011 12:56 AM
:34: :34: 同一辦工室內和幾位男同事曾經有路已驚驚,
"同時"有路,更可怕呢?!:55:
有冇拎上手玩過,關節,上色各樣還好嗎?
無明: 發表於 25-7-2011 12:02 PM

上色掂啦~~!! 不過冇拆所以冇拎上手玩過
但係!!! 下年wave1果d既prototype我就拎上手玩過!!!!!!!
我o係Hasbro個booth度,同負責整Marvel Legends果個人傾左好耐
佢o係櫃底拿左幾隻wave1既prototype出黎俾我玩,嘿嘿
同一辦工室內和幾位男同事曾經有路已驚驚,
"同時"有路,更可怕呢?!
無明: 發表於 25-7-2011 12:05 PM

Marvel個世界咁大你當同一辦工室....?
再講,就算真係同一辦工室,如果喺果度做咗20年,同幾位同事曾經有路我都唔覺得有咩問題
我都會列Black Widow 入我嘅:
"太多 eX-檔案"

Wolverine
Iron Man
Black Widow
She Hulk.

She Hulk 我就真係列為大淫婦啦, :66:
上色掂啦~~!! 不過冇拆所以冇拎上手玩過
但係!!! 下年wave1果d既prototype我就拎上手玩過!!!!!!!
我 ...
Devil_Fudou 發表於 26-7-2011 01:11 AM

同負責整Marvel Legends果個人傾左好耐?咁有咩心得呀:58:
Marvel個世界咁大你當同一辦工室....?
再講,就算真係同一辦工室,如果喺果度做咗20年, ...
Devil_Fudou 發表於 26-7-2011 01:12 AM
:38:..............................
我都會列Black Widow 入我嘅:
"太多 eX-檔案"

Wolverine
Iron Man
Black Widow
She Hulk.

...
Duraxyll 發表於 26-7-2011 01:23 AM
She Hulk 我就真係列為大淫婦啦
願聞其詳:64:
She Hulk 我就真係列為大淫婦啦
願聞其詳
無明: 發表於 25-7-2011 01:50 PM

Man Wolf - 即老總JJJ 個仔
Eros - Thanos 細佬
Iron Man
Juggernaut ( 唔認)
想瞭Wolverine, Wolverine 話"咪搞"
Hercules

http://en.wikipedia.org/wiki/She-Hulk#Relationships
我都列唔晒, 原來我miss 唔少, 又啲連我都唔知.....
Man Wolf - 即老總JJJ 個仔
Eros - Thanos 細佬
Iron Man
Juggernaut ( 唔認)
想瞭Wolverine, Wo ...
Duraxyll 發表於 26-7-2011 03:01 AM

咁一定要入一隻lu,家中有很多英雄,都餓了..........:p

MARVEL UNIVERSE 16” SPECIAL EDITION SENTINEL FIGURE
回復 222# 無明:
u want it?
見到隻steve roger

佢個盾 究竟係好似以前toybiz 個d 咁可以"咩"上身
定係背後有個洞 插入去就算呢
見到隻steve roger

佢個盾 究竟係好似以前toybiz 個d 咁可以"咩"上身
定係背後有個洞 插入去就算呢
hy_fai 發表於 26-7-2011 03:22 PM

講緊legends