Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] GX-46 刃馬一體係日本賣緊9xxx yen之嘛, 點解要係HK捱炒價貴玩具??

不如你免運費hand carry 帶10箱8箱gx 46 番香港原價賣10000 yen ...一齊打沉d "炒價" 好嗎?
“點解要係HK捱炒價貴玩具”:38:因為這兒是香港,你買的是日本玩具!
哇......點解香港會炒到咁貴

師兄個個價錢牌真係要改一改或者遮一遮...
樓主可考慮移民去日本,以後咪吾使係HK捱炒價貴玩具,又可識到日本妺,一舉數得
買到平野..分享點講都係一件好事:71:
我都係剛去完柬京回來!
冇去Big Camera 所以見唔到gx46,
所以冇買!以往Big Camera 主打賣電器,
唔知而 ...
麵包超人 發表於 21-7-2011 02:56 AM

BIC CAMERA o既玩具好多時都係百貨公司之中最平, 隻超合金vf-29都係14,800 yen
come on, 一款玩具平5舊,
等埋5, 6款, 一次過去轉日本好過la,
係香港食炒價? so stupid :38:
買到平野..分享點講都係一件好事
老文 發表於 21-7-2011 09:57 AM

多謝師兄!! 其實我都只係買左一盒, 我係air line crew, 有限帶幾大件野上機
人地要俾錢運過黎, 再加埋賺返d
個人覺得而家賣14魚度都唔算過份
不過有得去日本順便買埋當然正好多:71:
回復 24# zerokit

其實..1.可以去日本..2.再要係咁高日圓匯價之下搵到平野..3.再可以過到"老虎海關"返到hk...已經係開心到不得之了..再講呢盒如果我有朋友係日本,都唔好意思叫佢帶返來..所以可以自己去到..見到平再自己帶..果份喜悅..真係嬴晒!
呢隻野係好野黎架,設計同造型都一流,雖然隻龍卷變身都要換件,但係都好正.
樓主可以9千幾yen入真係超直!
我都係要14魚入左隻second.
隻野出嗰時個個都話隻野唔得, 又對大贊卡大腿麻煩, 龍卷下身0可動, 馬又發育不良, 宜家又個個追...~~~

我嗰時低價入都係7魚...~~~
同意!~~ 如果DHL會唔會好D?

不如你免運費hand carry 帶10箱8箱gx 46 番香港原價賣10000 yen ...一齊打沉d "炒
價" 好嗎?
wasper 發表於 21-7-2011 07:07 AM
但有福射WOR.!~
樓主可考慮移民去日本,以後咪吾使係HK捱炒價貴玩具,又可識到日本妺,一舉數得
gunbaron 發表於 21-7-2011 09:53 AM