Toysdaily 玩具日報

查看: 13707|回復: 10

[分享討論] 我係x察 [政x宣傳片]2003年 - 優質xx服務計劃

我係龜有公園前派出所兩津勘吉
我係香港x察

係卡通/玩具中,角色經常混淆,不過在現實,最好是不清不楚......
今時今日玩figure,你係貨真價實,愛好優質的玩家的話,
你一定要宣告全世界,先至可以吸引更多的愛好者一同分享.....

昨晚最新的組裝...:80:
今次的香港警察有幾點不足之處:unhappy:
1. 是鞋,因兩津鞋大,褲又窄,所以褲腳硬要塞進鞋來,不能如常的皮鞋...
2. 衫有少計破損,左邊三柴位有爛,衫上原有的迫鈕拆後有少許爛

沙展 11219 calling 總台

基本裝備 : 對講機 / 快速上彈 / 左輪 / 警棍 / 大電筒 / 手扣

戴返隻錶先...

與上一隻組裝的PTU合照
Lovely policemen......:66:
nice, this is a good comic~~
好得呀!

難得fit得到咁大隻嘅body。

睇得多ht post,兩津另有一番風味!
請問樓主套警察制服係自制定係陳年威龍貨?
兩津著木屐會更有個性~~:)

第2,3,4幅圖我見到後面有個斷左嘅HT膝關節:help:
制服好像是威龍貨式,想當年我都有好幾隻
回復 6# MAX

HT 斷腳...唉...真是"已不知成為習慣....:52:"   (歌詞--留給最愛的說話)
請問樓主套警察制服係自制定係陳年威龍貨?
FEMAN 發表於 17-7-2011 13:10

威龍....................香港警察系列都算是威龍出品最有代表之一:78:
e? this one looks OK wo~
回復 10# ikkithefool

....過得去啦....:38: