Toysdaily 玩具日報

查看: 12508|回復: 19

[個人收藏] 下一集(42集)都係未有得出場!(泣) SHF Ankh(右手)

(相機又開始SHORT SHORT地……影得唔好見諒……)

收到消息即入。:(
沒辦法,太愛Ankh (右手)了~~~~
太喜歡佢D傲驕及 喘氣聲(40集) 啦~~~~:x

旁邊的是TATOBA COMBO的"贈品"~~~
B社 / 東映果然將原來的Unkh變回了Ankh~XDDDD
相信原因只有一個~~~XDDDD

裡面的持有物,說是全部SHF之中最騙$$$$也不為過~~~:D

2方STAGE的不同~
我比較喜歡"贈品"那個~
而今次SHF的那個,之後那4隻GREEED也會有~所以因為咁而覺得普通吧~

2者分別~有言在自,那"贈品"的金色是我憤怒下的成果~~~:38:
左面是"贈品",右面是今次的SHF~

基本上是一樣的,但造形明顯的改進了,
顏色方面亦都接近劇中的~

BALL JOINT位改左?
舊的手PARTS可以入到新手臂,但新的手PARTS就入唔到落舊手臂……

新的手PARTS~

CORE MEDALS是透明件來的~~~

(這個PART是用來做火箭飛拳,一野打落映司到的~XDDDDDD)

基本上這個單獨玩是無味的……orz
還是跟映司玩才好~~~:34:

COUNT THE ANKH!!現在持有的數目有:

太少了……=口=""""
欲望未能滿足啊!!!!:63:

THANKS FOR WATCHING~:64:
咁快到手,真係多謝genji兄既分享!
正review:$ 唔知有冇人量產d cell medal呢:x
重諗住ball joint改返做平時個種添...
不過整體又真係好過初會嗰隻:71:

好快手~:71:我有隻舊都吾知入吾入新好..
另應該係count ..:shy:not court
咁快到手,真係多謝genji兄既分享!
F.S.飛煞 發表於 14-7-2011 11:50 PM

thanks~入得快只因太愛這隻手~:35:

正review 唔知有冇人量產d cell medal呢
leah周 發表於 14-7-2011 11:59 PM

今個月(應該)的汽水機有啦~

重諗住ball joint改返做平時個種添...
不過整體又真係好過初會嗰隻
攝影_基 發表於 15-7-2011 12:01 AM

比之前的好得多~

好快手~我有隻舊都吾知入吾入新好..
另應該係count ..not court
takeshi 發表於 15-7-2011 12:16 AM

THANKS~
已改好了~~
(最近寫court呢個字寫得太多了~:cool:)
頭像被屏蔽
謝謝分享,已有贈品,這隻pass,留錢入其他野。
小弟冒昧一問, 點解要將UNKH改做ANKH?

今次呢隻個外型瘦少少, 型好多!
如果下次BANDAI會再出MK張敬軒+呢隻手, 到時我一定會入!
(我無買過OOO的任何拉打, 只係巴士有少許心動但最後制止住了)
冇入贈品, 依隻要睇$再決定:(
小弟冒昧一問, 點解要將UNKH改做ANKH?

今次呢隻個外型瘦少少, 型好多!
如果下次BANDAI會再出MK張敬軒+ ...
herrickwok 發表於 15-7-2011 12:37 AM

大概原因是怕如下圖一樣吧~~~:DD
咁快出啦
明天去睇下先:he:
count the ankh :DD
我都想知點解由ankh 轉做 unkh
同埋都極之同意樓上所講, 一邊睇OOO 就覺得ankh個樣真係好似張敬軒 :73:
已入手!?:@
尋日冇人報過~~~:(
4隻手.......:50:.......十卜大大:77:
你對手都相當有愛.......:66:
太正了:$
唔知價錢如何:35: