Toysdaily 玩具日報

查看: 7693|回復: 28

[玩具報告] Sweeney Todd 魔街理髮佬~新取貨速影+配件解構。(追加Joker兄弟亂入編)

今晚啱岩領左飛髮佬~就快快用IPHONE影比大家睇。:71:
首先係盒~
比起蜘蛛俠重大:( 而且非常重手

到內盒啦~
包裝類似DX系列~係則開式既~

第三~一開盒有個小驚喜~今次同平時唔同~送左個背景棚~(雖然係紙…):love:

第四到主角啦~Sweeney Todd!:67:
內衣(有bra帶~:76:)+夾背+第二夾背+大褸 4件… 太多了~
重有個地方大家都會好重視既軟腳! 今次係無問題既!:65:

第五頭雕~
我自己覺得變得無咁方~好左好多:36:

第六張神級椅~
不過大家取貨或驗貨要小心一點~張椅既腳踏係唔可以按既! 小心斷配件!!! 我都差d整爛:47:

最後佢既殺人配件~真係太少刀了~明明七把~變3把:53:

整體黎講都好滿意~但係個公仔body係極白人~johnny本人係咁白既咩??

話時話~睇睇下D人偶發覺有一隻感覺好相似既係~! DX01!

佢地真係好似親生兄弟:! 面相都有少少似~不如BATMAN續集既JOKER由DEEP爺頂上啦~

多謝收睇~相片求其影~唔好見笑~:77:
真係幾好!!:71::71:
多謝分享,關於刀既問題的確係遺憾,但另有一問題係點解理髮師冇鉸剪的
頭像被屏蔽
真人一樣~~~:71:
very good~~~~~~~~~~~~~~~
點解我冇啡色外box?:79:

多谢ching分享:71:其实按照官方的图片和Spec,三把刀是符合的喔。。。唔知ching在哪得来消息有七把刀呢?
多谢ching分享其实按照官方的图片和Spec,三把刀是符合的喔。。。唔知ching在哪得&# ...
yiha9944 發表於 15-7-2011 01:09 AM

係LOR...一開始都係3把...

電影入面係7把~你亦可以睇下個盒入面係有7個刀卡位~
重有! 剛發現一件事~:69:

原來個刀盒…放左把刀入去…係…係…:26:關唔到! 唔啱位架…:63:

唔怪得之佢唔比夠你7把啦!:53: ,因為二把係雙手,一把係腰袋,個盒放左刀入去都關不埋=沒用!:30:
多謝分享,關於刀既問題的確係遺憾,但另有一問題係點解理髮師冇鉸剪的
doggedyin 發表於 14-7-2011 23:45

套戲都無剪過髮,我都唔知點解叫理髮師。
我近日再深深體會.........

出品越來越好(正常情況下),出品越來越多,都是慎重地入手,盡量節省彈藥,以自己有限的金錢(一般的市民)去盡力滿足無限的慾望。
回復 10# phoenix_fai
oh...i didn't notice the box got 7 slot for the knife:64:
回復 11# phoenix_fai
WHAT?? even place all 3 knife also can't close the box cover properly...:30:hmmm...i guess the box really is for decoration in this case...haha:38: