Toysdaily 玩具日報

查看: 19939|回復: 58

[分享討論] 自從上左TD之後, 就行左一條不歸路, 總結今個月買俾自己的生日禮物

本人只是一名新丁,上左TD之後, 就開始手痕啦, 個櫃都未送到就已經係甘買, 到時個櫃一到一定執到靚一靚俾人家欣賞,暫時粗粗地睇住d雜相先 , thx !!!
本人主打都係marvel系列 + TF

歡迎加入~~~~~~:43:
好小姐.............................
嘩mu wave 1 spiey:$
好小姐.............................
gumng 發表於 13-7-2011 11:42 PM

對於gumng兄你黎講,,我呢d又算得係d咩....hahahaha:52:
Welcome to ToysDaily~~~::71:
生日禮物.........我係一件...你係一堆
對於gumng兄你黎講,,我呢d又算得係d咩....hahahaha
army512 發表於 13-7-2011 11:44 PM

講笑!! 我成個月都無入過玩具LA!!
希望你入多D 出佈告益吓小弟!!
就咁睇已經夠氣勢,何需執櫃呢:p
對於gumng兄你黎講,,我呢d又算得係d咩....hahahaha
army512 發表於 13-7-2011 11:44 PM

同你講笑姐!!
我成個月都無入過玩具LA!!
希望你入多D 出佈告益吓小弟!!
就咁睇已經夠氣勢,何需執櫃呢
Andyccel 發表於 13-7-2011 11:49 PM

擺系櫃度好d始終, 有d燈光射住.:34:
到時又吾知要執幾耐先執完!!!!!!!!!!
睇得出你好有"錢"途成為一個重度玩具迷......:69:
可能有很多大大數量上更多, 但樓主你這麼短時間買這麼一大批回來又實在是...

...太強了
可能有很多大大數量上更多, 但樓主你這麼短時間買這麼一大批回來又實在是...

...太強了
手榴蛋包飯 發表於 14-7-2011 12:28 AM

我都覺得自己已經開始走火入魔啦.....
may I ask you how much is your Optimus Prime?