Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 點解今次動物頭扭蛋無底座架~!

最後一PART先黎爛尾~唉:42:
ELEPHANT 都未出, 應該唔會係最後喎~~
無左個BASE 真係太過份, 另外細隻左, 個MAGNET 弱左好多...
但個TIGER BONE 係DETAILS 左好多~~~
無左個BASE 真係太過份....riverchild 發表於 14-7-2011 12:03 AM

Agree :63: :53:
之前O個兩隻既BONE 係白色好UGLY, 真係唔想要
但今次真係做到係BONE 既TEXTURE 咁~~ 唯一可讚既地方~
呢個帖關'''市場情報''' 咩事~~!!!!!!
再次證實!!討論區係唔可以唔貼圖齋討論!!!!
更加證實!!!!!版主胡亂分流!!!!!!!

回復 2# riverchild
回復 3# iplaytoys
回復 4# riverchild
呢個帖關'''市場情報''' 咩事~~!!!!!!
再次證實!!討論區係唔可以唔貼圖齋討論!!!!
更加證實!!!!!版主胡亂 ...
joveinhk 發表於 14-7-2011 03:57 PM

你死啦~ 鬧版主~ :66:
某版主隨時"very disappointed" 跟手ban埋你~
回復 6# antitid
如果真係既   就等於23條率先係TD實行

深感遺憾