Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Street Fighter x 鐵拳 (2012年3月8日發售)

360~~~俾我地sm~~~同個網絡好d~~~~
黑色三連敗 發表於 24-2-2012 12:08 PM

:@..........嘩! .....你咁勁可以 SM  moodyblues 兄

果然係TD全一靚仔 > 3 link 神 :64:
仲諗緊入咩版好...
360版就可以用大掣..
PS3版就有獨佔人物
PSV版就可以隨時玩, 仲有多12人但就秋季 ...
moodyblues 發表於 24-2-2012 11:50 AM

我就must 360 ...coz 可以用大掣 :64:
PSV ..要秋季先出 :@ ....咁即係唔洗諗住 :shy:
..........嘩! .....你咁勁可以 SM  moodyblues 兄

果然係TD全一靚仔 > 3 link 神
滴滴仔 發表於 24-2-2012 12:41 PM

又可以ken 對 soso ~~~ :$
入360版一齊玩la
2 vs 2 亂戰可能好過癮
360及PS3行版已出
我地一堆人都有玩, 但去左sf 4 果個post度傾.

話時話, 原來依家碟上已經有一堆DLC人同埋新衫, 包括guy, cody, blanka等等, 360版連pacman都有, 俾人crack左售碟, 放埋片上網.

http://www.eventhubs.com/news/20 ... t-fighter-x-tekken/