Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Street Fighter x 鐵拳 (2012年3月8日發售)

但個系統好複雜下~~~~我驚好似mvc咁
黑色三連敗 發表於 17-8-2011 13:08

我就覺得會好玩過 mvc 好多, 但我一定按唔切d 掣出唔到 :31:
輕->中-> 重順序按 < 就係撳唔掂~~~~ 玩都係俾雞神鞭屍多~~~~~
黑色三連敗 發表於 17-8-2011 15:03

me too ~~~~~ 到時又係比雞同滴神兩個鞭屍 :69:
今日去&#21655; NYC Capcom 搏擊會 .....

論&#21655;成幾個鐘做排隊黨為&#21655;比人鞭屍一分鐘.. ...
Duraxyll 發表於 19-8-2011 12:07 PM

聽落幾吸引~~~~:shiny: 可能到時又俾您ko perfect~~~唔計lag~~~~:die:
me too ~~~~~ 到時又係比雞同滴神兩個鞭屍
bbf1125 發表於 19-8-2011 12:30 PM

滴神唔知玩唔玩~~~~不過 Du兄 d技術都好強~~~~:69:
me too ~~~~~ 到時又係比雞同滴神兩個鞭屍
bbf1125 發表於 19-8-2011 12:30 PM

放心...睇完威廉兄..條影片:69:

http://www.youtube.com/watch?v=omzn8vPz2CQ

出D拳腳好硬直:38:.........唔會一出即買..睇定D先:55:
希望xbox 有試玩:54:..
滴神唔知玩唔玩~~~~不過 Du兄 d技術都好強~~~~
黑色三連敗 發表於 20-8-2011 09:49 AM

:44:.........call me 沙包:42:

可能我玩一兩野..賣比雞神..好似MVC3 咁:34:
.........call me 沙包

可能我玩一兩野..賣比雞神..好似MVC3 咁
滴滴仔 發表於 21-8-2011 01:24 AM

雞神都好似想做白老鼠~~~~:he:

呢隻個系統都好複雜下~~~~一齊做沙包啦 :x
2012年3月先出, 仲有排
2012年3月先出, 仲有排
getterwing2 發表於 22-8-2011 10:29 AM

玩完kof~~~~forza4先玩佢~~~~:34:
放心...睇完威廉兄..條影片

出D拳腳好硬直.........唔會一出即買..睇定D先
希望xb ...
滴滴仔 發表於 21-8-2011 01:22 AM

我覺得d拳腳好似mvc咁快~~~~:69:
http://www.youtube.com/watch?v=P ... e=player_embedded#!

可以畫面上同時4人一齊打, 正ar
getterwing2 發表於 14-9-2011 03:31 PM

老so俾人打到飛起~~~:no:

4個人打~~~亂到~~~~:x
getterwing2 發表於 14-9-2011 03:31 PM

http://www.capcom.co.jp/blog/sf4/saikyo_blog/2011/09/16_4235.html

新人有rolento,老so,平8,lili,~~~仲有多樂貓 :47:
新人有rolento,老so,平8,lili,~~~仲有多樂貓
黑色三連敗 發表於 17-9-2011 16:25

多樂貓係sony 平台先有, wii同360平台有其他吉祥物.

呢隻可以4次, 正常一個一個出來又得, 4個一齊出來又得, 應該幾好玩.  而且你知我地呢度多人, 又有D人特別勁, 咁樣打法唔駛等咁耐, 正~~
多樂貓係sony 平台先有, wii同360平台有其他吉祥物.

呢隻可以4次, 正常一個一個出來又得, 4個 ...
getterwing2 發表於 18-9-2011 06:25 PM

4人我估我地會玩得好過癮~~~~:34: