Toysdaily 玩具日報

[詢問] EW Series 如果由淺入深, 大家認為先處理邊隻呢

由於好耐無認真切模型+上色, 如果由淺入深, (除左盒BB之外)大大們認為邊隻MG比較容易處理可以先開刀:53:, 而最後(即係最難)又係邊隻呢......請各位大大提出意見, 感恩..

showoff?????:58:
is it the dragon gundam ???
shenglong :)
15 到 10000 字節
shenglong
15 到 10000 字節
Gundam@EFSF 發表於 12-7-2011 09:43 PM

Shenlong 都好, 我諗緊都係Shenlong or Deathscythe
你係上色定唔上色先?
素組就都咁易啦, 除左艾比安之外(一睇就知好多件)
ZERO同WING係舊模, 理論上會比較難.
最易既睇落係DEATHSCYTHE, 件最少, 其次係神龍, 地獄死神都係多對亦咁大把.
你係上色定唔上色先?
素組就都咁易啦, 除左艾比安之外(一睇就知好多件)
ZERO同WING係舊模, 理論上會比較難 ...
francis_lks 發表於 12-7-2011 11:42 PM

Thx ching........
由淺入深的話..... BB會最好 XD (閃:43:)